nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

*Update 14 januari 2019

In asiel Pizarra Málaga in Spanje gaat men stug door met het bouwen van het toevluchtsoord voor Linda en vrienden.
In Spanje, en meer in Andalusië, worden veel dieren verlaten.
Op dit moment zijn er in het asiel 14 honden, 9 katten en 1 geit. De geit verscheen enkele maanden geleden op zoek naar voedsel en wil natuurlijk nu niet meer weg uit dit paradijs; (haar naam is Patricia).

Zie de foto's die de voortgang van het werk laten zien. De mensen willen graag laten zien dat het gedoneerde geld goed besteed wordt.
Helaas heeft men nog steeds veel schulden, met de donaties en de opbrengst van een door hen zelf opgezette loterij kan men nog maar een klein deel van het onderkomen goed bouwen.

Men heeft veel schulden, want met het geld van de donaties en de loterij die ze organiseren, voor financiering, kan alleen een deel van de bouw betaald worden.

Men wil graag op de foto's laten zien hoe ze door de donaties geholpen zijn en dat dit geld goed besteed wordt.

Collage2

Deze foto's laten zien hoe we de ruimte wordt ingedeeld die Linda, Selva en Farton nu innemen.
Het recreatiegebied is al omheind, zodat ze kunnen communiceren met de andere honden in de schuilplaats.
Het heeft tijd en geld gekost, maar uiteindelijk doen ze het.

 Collage3

Collage4

*Update 02-12

We hebben enige tijd een inzameling gehouden voor Linda en haar familie. Op 3 december begint men aan de tweede fase van de verbouwing van het perceel. Dat zal veel geld kosten, maar beetje bij beetje probeert men dit te realiseren. Olga de vrouw die voor hen zorgt en op het perceel woont, had ook een nieuw dak nodig.
lindfamup02 12c

Nu verblijven er 13 honden, 9 katten en 1 geit op het terrein. Er is ondersteuning voor Linda en twee Pitbulls. Al het andere moeten we zelf bekostigen of met lokale campagnes.
lindafamupd02

lindaupd02 12

*Update 27 September: Hello! We zijn al flink bezig met het bouwwerk. Alles gaat goed. Het onderkomen wordt nu veel groter en veiliger. Hartelijk dank namens Linda en haar familie!frontLinF18

BouwLinda1F
Li518


*Update 8 September:

Met het gedoneerde geld voor het onderkomen voor Linda en familie, heeft Vanessa al de nodige materialen gekocht en is men begonnen met het bewerken van het land.

Men is ook begonnen met het verkopen van loten voor een loterij, waarvan de opbrengst ook gebruikt gaat worden voor aanpassing van het verblijf.


Bouwcolupdate

updatebouw

Hartelijk dank voor de donaties. Er is totaal een bedrag van 720 euro gedoneerd, dit bedrag is inmiddels overgemaakt naar Vanessa Silva. 

Vanessa organiseert zelf ook nog een inzameling in Spanje en tezamen met het gedoneerde bedrag, kan men een veilig onderkomen voor Linda, Selva en Farton bouwen.
De honden leven nu op een perceel van 200 meter en dat wil men ook nog gaan uitbreiden, want men heeft totaal 12.000 meter grond, op dat perceel kunnen ze vrij en gelukkig rennen.
Nogmaals iedereen hartelijk bedankt voor de bijdrage aan een gelukkig leven van Linda en haar familie.

https://www.facebook.com/perritosdel.higueron

https://www.teaming.net/perrosdelhigueron

Lees de oproep hier: Ondersteuning Linda en familie

familie