nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Demi is een lief teefje van bijna 5 jaar oud en ze is via een stichting in het adoptiegezin gekomen.

Door het einde van de relatie, van haar baasjes en omdat zij momenteel onder bewind staan is het voor hen en Demi beter om een ander baasje voor haar te zoeken. Demi is een zeer lieve hond zij is erg aanhankelijk en gek op knuffelen. Ze kan zeer goed met kinderen omgaan en ook met katten en andere honden gedraagt zij zich prima. Demi heeft wel verlatingsangst en kan niet lang alleen blijven daarom zoeken wij dus een passend gezin waar ze thuis hoort.


Diva Snoet

Jullie kunnen allemaal zien dat Demi geen Podenco is maar de adoptanten zijn door de verantwoordelijke stichting van het kastje naar de muur gestuurd en krijgen uiteindelijk geen contact meer, vandaar dat wij nu opstaan om te helpen. De adoptanten waren in eerste instantie, door de stichting waarvan zij Demi geadopteerd hebben, naar ons doorverwezen.( N.B De zelfde Stichting en Asiel in Spanje die ook verantwoordelijk waren voor Bertie die wij onder onze hoede hebben genomen).
Er is ook enige spoed bij dat er een plekje gevonden wordt voor Demi want vanmorgen stond de woningstichting al aan de deur met de mededeling dat zij volgende week weg moet zijn. De adoptanten zijn momenteel, o.a wegens medische oorzaak, veel weg en dat levert voor Demi en adoptanten veel stress op, Demi uit dat door te blaffen als zij alleen is.

DivaDut
Ook heeft Demi wat huidproblemen waardoor zij wat kale plekken heeft op haar lijf.
Ze heeft en schofthoogte van 50 centimeter en een gewicht van 15 kilo. Autorijden is voor Demi geen probleem en thuis ligt zij vaak lekker te dutten. Ze kan prima loslopen en is altijd wel te strikken voor een balspelletje.
Voor meer informatie over Demi kunt u contact opnemen met
3DivaBad

DivaStoel