nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Omdat er één persoon klaagde over het blaffen van de honden en deze ene persoon de politiechef van Nerja is, een jager is die zijn honden niet goed behandeld en niet van dierenwelzijn op welke manier dan ook houdt, heeft rescue APA Nerja de officiële oproep gekregen om de opvang binnen 14 dagen vrij te maken.
Helaas had een, in haast gemaakte afspraak met de burgemeester, niet het gewenste succes en dus voor 50 honden moet er een hele snelle oplossing gevonden worden.


HokkenAPA
Anders moeten ze naar de perrera gebracht worden want ook privé kennels zijn hier en in de omstreken overvol met honden. Zelfs een nog georganiseerde demonstratie om de sluiting tegen te gaan heeft niet mogen helpen.

demonstratie
Alle inspanningen om de huidige kennel zo prettig mogelijk te maken, iets wat veel werk en geld heeft gekost , zijn tevergeefs geweest. En nu hebben ze nog mínder dan één week!!

Ze zijn nu op zoek naar een nieuw stuk land om een nieuwe  en veilige schuilplaats te bouwen maar daar zullen de honden waar we nu over spreken geen gebruik meer van kunnen maken want voor hen is het dan hoogstwaarschijnlijk al te laat. Het is diep triest allemaal.

hondenapa2

hondenapa

De vrijwilligers hebben al veel hondjes op een andere locatie kunnen onderbrengen, en er zijn veel mensen die helpen gelukkig, maar ja er blijven er altijd een paar over…. waaronder de enige podenco die er nu nog zit en dat is Blanco…….
Blanco is in januari gevonden in Frigiliana. Helemaal verloren, alleen en gewond aan zijn achterpoot. X-rays wezen uit dat er meerdere breuken in zijn been zaten en hij speciale zorg nodig had enBlanco is dan ook geopereerd door een specialist.
blanco operatie
Hij is gelukkig een jonge hond van bijna 1,5 jaar en dankzij de goede zorg en liefde van zijn opvanggezin is zijn been goed genezen en is hij nu klaar voor adoptie. Maar dan moet hij nu wel die kans wel krijgen en niet terechtkomen in de perrera!

Wie kan zijn huis en vooral het hart openstellen voor Blanco want ook hij verdient eens een echte kans op een goed leven.
U kunt geheel vrijblijvend een aanvraagformulier invullen als u interesse heeft in Blanco, we hopen van harte dat iemand in hem een match ziet voordat hij naar de perrera verdwijnt!
Aanvraagformulier

Blanco188