nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Gister was het extra gezellig in het asiel Tierra Blanca! 

De adoptanten van Podenca Laika, Fred en Sylvia waren er ook weer met hun jongens Kyte en Zion.

Ook Demi en Michelle die hier op vakantie zijn met hun ouders twijfelden geen seconde om een dagje mee te gaan naar het asiel. 

 

Er werden heel wat koekjes uitgedeeld, met veel hondjes gewandeld, geknuffeld en gewassen maar het hoogte punt van de dag, zowel voor de hondjes als voor ons was toch zeker het genieten van de nieuwe "privé-zwembaden" die eerder gedoneerd werden door Podencoworld. Deze hadden we in de speelweides neergezet en met water gevuld. Wat een luxe op zo'n warme dag!

waterpr1

Sommige hondjes vonden het zo fijn dat ze heel elegant en trots midden in de met water gevulde halve schelpen gingen zitten, met alleen de staart nog "buitenboord" en een enorme glimlach op hun gezichtje. Echt zo van "Zo...ik zit. Lekker!".  Geef ze eens ongelijk, dit gebeurd niet elke dag.

Andere hondjes zoals de broers Sunji en Panji vonden het nog een beetje spannend maar ze zullen zeker nog vaker de kans krijgen om de zwembaden te ontdekken. En we weten maar al te goed dat met een beetje tijd en geduld deze nog wat onzekere en verlegen broers, beetje bij beetje stappen blijven nemen en angsten overwinnen. Dus wie weet zien we ook hun binnenkort genietend in het water. Gister hebben ze in ieder geval genoten van een goede was beurt en ook van een heerlijke wandeling.

waterpr4

Ook onze grote "Beer" durfde het zwembad in ondanks dat hij helemaal blind is! Beer is een prachtige enorme Presa Canario reu met een hoog knuffelgehalte en volle vertrouwen in de mens die hij heel trouw is en letterlijk blindelings volgt. Hij maakte wel een beetje een plons en golven (en het paste ook maar net :) ) maar dat kon hem niks schelen, hij zat, hij genoot duidelijk, en dat maakte het allemaal alleen maar leuker en gezelliger.

waterpr2

Kortom, we hebben allemaal weer genoten en jullie pracht donatie wordt hier goed benut. Iedereen heel erg bedankt dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt!

waterpr3

Sabine.