nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Prachtige Rubia zoekt een nieuw thuis, een plekje waar ze voor altijd mag blijven, dat heeft ze verdiend, zegt het verdrietige baasje. Rubia is vrolijk en speels, een open hondje dat enorm geniet van hondenmaatjes om zich heen. Wie heeft er plek in huis en hart voor Rubia? 

 

Rubia is een twee jarig ruwharige kleine podenco en is vorig jaar bij ons komen wonen.

Met pijn in ons hart zoeken wij een goed huis voor haar i.v.m. persoonlijke omstandigheden thuis die onomkeerbaar zijn.

Wij zoeken voor Rubia een warme mand, aub niet in de opvang maar een definitieve herplaatsing, ze is al zo vaak van adres veranderd en ik wil niet dat het een doorgeef hondje wordt dat heeft ze niet verdient!

Rubia1874

Rubia is heel speels en ravot graag met onze andere podenco's. Ze kan zich echter ook best alleen vermaken met een balletje en een flos.

Rubia is zindelijk, we weten echter niet of ze alleen thuis kan blijven want als we weg zijn,  zijn er altijd andere honden in huis

S'nachts en als we weg gaan is ze wel alleen in onze bijkeuken in haar mandje omdat er soms geen rem zit op haar speel gedrag en soms is dat voor onze oudere podenco's wat te veel en dan volgt er gegrauw en dat willen we voorkomen als we er niet bij zijn.

Ze weet dat en als we aanstalten maken om weg te gaan of als we savonds naar boven gaan  gaat ze al zelf naar haar mandje toe.

Behalve spelen kroelt ze ook erg graag, ze vindt het heerlijk tegen je aan te kruipen als ze moe is en als ze wilt gaan slapen, ze vindt het heerlijk aangehaald te worden.

Rubia1871

Rubia heeft een enorm jacht instinct en kan absoluut niet los maar we geven haar wel de ruimte met een 8 meter lange lijn. Aan de korte lijn trekt ze behoorlijk, ze ruikt dan van alles en wilt elk spoor volgen.

Ik hoop van ganser harte dat er een goed adres voor haar gevonden wordt, ze zal u niet teleurstellen mat haar aanhankelijkheid, Rubia is een vertederend hondje die liefde en aandacht nodig heeft en ook verdient.

Heeft u interesse gekregen in Rubia? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van de adoptie consulenten via het Aanvraagformulier.

Rubia1873

dogstars