nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Morena is een lieve maar vooral rustige dame.
Een wat oudere dame die enorm geniet van aandacht en het liefst iedereen die zij ontmoet wil begroeten met haar altijd zwiepende vrolijke kwispelstaart.
Ze is echt een heerlijke allemansvriend. Ook met honden is zij uiterst sociaal.

Toen Morena gered was uit het dodingstation is zij ondergebracht in het asiel Malaga animales y Plantas. Al snel bleek dat ze daar dood ongelukkig was en zij is toen in een opvanggezin geplaatst waar ze het ontzettend goed doet.

 

MorenaMand18
Maar, helaas voor Morena.... Haar opvanger gaat verhuizen en op het nieuwe adres zijn er geen huisdieren toegestaan..... Terug naar het asiel is voor Morena nu de enige optie maar dat willen we Morena niet meer aandoen.
Terug naar het asiel zou vreselijk zijn voor haar, vandaar ook dat wij een oproep kregen of we Morena eens extra in de schijnwerpers konden plaatsen zodat ook zij misschien gezien wordt door iemand die voor haar mooie karakter valt en haar een plekje kan bieden en vooral heel veel liefde. Na een ellendig leven waarin ze gebruikt is als fokteef en daarna gedumpt in een dodingsstation zouden we natuurlijk niets liever zien dan dat Morena geniet van een eigen plekje, een warme mand, een eigen thuis.
Je krijgt er gegarandeerd heel veel liefde voor terug!

En zeg nou eerlijk, wie kan er zo'n vrolijk smoeltje weerstaan??

2676 dsc 0559 thb