nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Extra attentie voor de schuwe hond! 

U kent het wel; u bent extra begaan met uw schuwe of angstige hond en zou uw hond graag beschermen tegen ongewenste toenadering van onbekenden. Hoewel dit over het algemeen goed bedoeld en interesse is kan het een heftig effect hebben op uw viervoeter. Helaas is slechts bij een kleine groep mensen het gebruik van de gele hondenlijn, als waarschuwing voor behoefte aan extra ruimte, bekend. Daarom heeft dit niet altijd zin en kan het zijn dat de schuwe, angstige of zelfs zieke Podenco’s (of andere honden) alsnog ongewenst benaderd worden door onbekenden. Dit is natuurlijk lastig voor het baasje, maar nog vervelender voor de hond die bijvoorbeeld nog moet wennen aan de nieuwe situatie in Nederland, een rugzakje heeft en daardoor schuwer is of wellicht gewoon bij de dierenarts vandaan komt en wat extra ruimte kan gebruiken.

Om dit wat gemakkelijker te maken heeft het merk Pawdenco een mooie, maar vooral ook zeer handige bandana gemaakt. Een gele bandana waar in grote letters op staat: “GEEF MIJ RUIMTE”. Dit helpt uw hond en vereenvoudigt de eventuele uitleg aan andere mensen en hondenbaasjes. 

geefmijruimte3c.jpg

De tekst “geef mij ruimte” is duidelijk en goed leesbaar. Het kan echter altijd zijn dat deze niet volledig aansluit bij uw specifieke situatie. Om die reden kan de tekst in overleg met Pawdenco worden aangepast. Neem hiervoor eenvoudig contact met ze op via het contactformulier hun website: www.pawdenco.be . Wij adviseren wel om de tekst beknopt en daarmee goed leesbaar te houden!

geefmijruimte2.jpg

Wij vinden dit een zeer goed en leuk initiatief en Pawdenco heeft special voor Podencoworld een kortingsactie van maar liefst 20%. Waar u normaal gesproken dus €22,95 (excl. verzendkosten) betaalt kunt u deze zeer nuttige bandana nu aanschaffen voor €18,36.

U kunt een bandana aanschaffen via de website www.pawdenco.be en gebruik maken van deze kortingscode door bij het afrekenen de code PODENCOWORLD in te voeren. 

Natuurlijk prima te combineren met de gele lijn! Laten wij op deze manier met zijn alle proberen om de bekendheid van gele producten te vergroten en de meer kwetsbare honden te beschermen!

geefmijruimte41ja1.jpg