nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Sproetje (Cósmico)

Op de dag dat we de foto zagen voorbij komen, met het kleine koppie van Sproetje met zijn groene truitje, waren we op slag verliefd en besloten om een opvang voor het kleine hondje te worden. Eenmaal Sproetje in de armen te hebben gesloten was het crystal clear ...... Sproet blijft bij ons!

Hoe het nu met Sproet gaat verteld hij jullie zelf.


"Hallo allemaal van Podencoworld ik wil even vertellen dat ik het heel erg spannend vond de dag dat ik in een hele grote vogel naar Nederland werd gevlogen voor een ander huisje voor mij. Toen ik aankwam op het vliegveld van Rotterdam zag ik een 2 voeter staan en bukte bij mijn bench en aaide me voorzichtig door de open ruimte van de bench. Mijn mede reisgenoot wou ook wel geaaid worden door haar maar dat leek me niet echt leuk wat ik ook liet merken door mijn neus op te halen. Zo.... ik had mijn statement gemaakt.

De bench werd losgemaakt en daar zaten 2 2voeters op de grond die me direct in de armen pakte en me het gevoel gaven dat dit wel goed zat. Ik hoorde direct de woorden van het vrouwtje ;
" Zo dit hondje gaan we echt niet opvangen die blijft bij ons". Yes yes voorzichtig durfde ik te hopen dat ik een gouden mandje zou krijgen.

comsicoaank

Het vrouwtje wou me bijna niet loslaten waarom weet ik niet, maar er was ook nog een mannetje bij die me erg lief vond en direct met me ging wandelen. Ik voelde dat het goed zat en dat ik mocht blijven maar ja dat weet je nooit, want ik weet als geen ander hoe de mensen zijn. Maar dat wil ik vergeten en proberen hier een mooi leven te krijgen. We liepen naar buiten en daar moest ik in een auto springen... geen probleem ik sprong voorin en heb de hele weg bij het vrouwtje op de schoot gelegen lekker warm onder een dekentje en een knuffeltje!!!! Een eigen knuffel wat fijn.
Ik heb de hele weg geslapen en toen.... toen stopten we in een straat, ik sprong de auto uit en liep direct naar een huis en ging voor de voordeur zitten waarom weet ik niet, maar het was dus het huis waar ik moest zijn!!!! Hier mocht ik naar binnen. Voorzichtig keek ik om me heen...... de deur ging open........ en hup daar werd ik begroet door 2 soortgenoten. Ik kreeg een grote broer en een zus, geweldig!!!! 
We spraken dezelfde taal, want ze komen ook uit Spanje en zijn ook Podenco's leuk he??

Sproetje 4

Mijn grote broer Bruno houdt van rust en als ik rust wil ga ik bij hem liggen in de mand en die is groot hoor. Ik heb zelf ook een hele grote mand met een heel dik dekbed erin maar toch bij mijn grote broer is het fijner.
En dan is er mijn zusje Floortje die Floddertje genoemd wordt. Tjonge wat een dol meisje is dat ze houdt niet op met spelen we maken veel plezier en graven gaten zo diep, dat we bijna aan de andere kant van de wereld uitkomen, niet dat onze 2voeters het altijd leuk vinden maar dan kijken we zielig en springen tegen ze op en dan zijn ze alles vergeten( haha).

sproetfam

En dan lopen er nog 2 vreemde dingen rond op 4 pootjes met lange nagels die miauw zeggen, bijzondere dingen. We rennen er soms stiekem achteraan maar vinden elkaar wel aardig hoor. We gaan vaak naar een speeltuin voor honden en soms mogen we  een middag naar een opvang om lekker te rennen met andere honden. Heerlijk ik heb een geweldig leventje en denk niet meer aan wat er allemaal is gebeurd. Ik hoop wel dat al mijn soortgenoten net zo'n mooi leventje mogen krijgen als ik dat heb.
Ik wordt geknuffeld door de jonkies van de 2voeters en dat vind ik fijn heerlijk!!  Ik stuur een paar foto's mee zodat jullie kunnen zien hoe goed ik het doe".

sproetColl

Van mij, Bruno en Floortje een dikke lik en een pootje en van mijn 2voeters Johan en Diny de hartelijke groeten.
Sproetje.