nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wegens het toenemende aantal adopties en dus ook vluchten zijn wij opzoek naar collega's die de aankomst begeleiding op Rotterdam zouden kunnen doen.

Daarvoor zoeken wij mensen met een hoog verantwoordelijkheidsgevoel zodat alles tijdens een aankomst en overdracht goed verloopt op de luchthaven.

Wat is de bedoeling van een aankomst medewerker: Je ontvangt de adoptanten in de aankomsthal van het vliegveld en zorgt ervoor, wanneer de vluchtbegeleider door de deuren komt, dat de benches en paspoorten van de honden overgenomen kunnen worden. Je krijgt natuurlijk een T-shirt met daarop het logo van de stichting zodat je voor iedereen goed te herkennen bent.

Daarna ga je met de benches en adoptanten naar een rustige plek om de honden, één voor één met veel zorg en oplettendheid, uit de bench te halen. Je voorziet ze van een veiligheidstuig, een Martingale halsband, bevestigt de riemen, 1 aan het tuig en 1 aan de halsband en draagt de hond dan over aan de adoptant.

aank1voorb

Je vraagt nog even of de adoptanten bij elkaar willen komen staan met hun honden voor een groepsfoto. Het wordt zeer gewaardeerd dat wij dit aan iedereen kunnen laten zien, via social media van onze stichting, zowel door adoptanten als door de verzorgers en vrijwilligers van de asielen waar de honden vandaan komen. ( Je stuurt deze foto's na de aankomst naar  met een korte beschrijving hoe de aankomst is verlopen).

aankvoorb2

Je geeft de adoptant het paspoort en de papieren met uitleg zodat ieder weer veilig naar huis kan.
De lege reis benches neem je mee, deze kunnen later bij je opgehaald worden. Is je eigen vervoer te klein om benches mee te vervoeren dan kun je natuurlijk gebruik maken van de Podencoworld bus. De bus, met daarin de benches, kan dan na de aankomst weer terug gebracht worden naar de stichting (Ridderkerk).

Het is een dankbare taak, dat je een hond weg ziet gaan met de adoptant en te weten dat hij en/of zij een goed leven gaat krijgen.

Ben je enthousiast geworden en wil jij (misschien samen met een vriend of vriendin) een belangrijke schakel worden in het team van onze stichting?? Meld je dan nu aan via  en wordt ons nieuwe teamlid.