nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Tango (01-09-2016) en Quira (01-01-2013), zijn beiden sociale en aanhankelijke hondjes.
Tango gered uit een dodingstation, Quira gered van een jager waar ze 4 jaar lang is gebruikt om pups te werpen, hadden beiden het geluk om in een opvanggezin opgenomen te worden en zo een vriendelijke wereld te leren kennen.
Helaas is voor beiden een verandering in de opvangsituatie ontstaan waardoor ze opzoek zijn naar een opvang, of misschien wel nog beter.... een eigen thuis.

 

De opvang van Quira moet verhuizen en op haar nieuwe adres zijn geen huisdieren toegestaan.

Quira184

 

De opvang van Tango is ernstig ziek geworden waardoor ze niet veel kan doen. Voor Tango betekent dit veel te weinig beweging wat natuurlijk voor een jonge knul van anderhalf jaar frustrerend is.

TANGO184 1

Door ons contactpersoon in Spanje van ACDA Caceres werd een oproep naar ons verstuurd of wij alsjeblief opvang konden bieden aan deze twee prachtige hondjes. Ze hebben momenteel geen oplossingen om de honden ergens anders onder te brengen en er is dan ook enige wanhoop te proeven in haar oproep. Zij werken enkel nog met opvanggezinnen maar zijn wel al lange tijd bezig om een asiel te realiseren. Dat asiel zal er ook gaan komen in de toekomst maar daarmee zijn Tango en Quira nu niet geholpen.

Wij hebben haar beloofd om in ieder geval Tango en Quira eens extra in de kijkers te zetten.

Tango184(Tango)

 

quira184 2(Quira)

 

Misschien dat ze juist nu gezien worden door die ene persoon die opslag verliefd wordt op een van de twee, iemand die het warm krijg als ze naar hem of haar kijkt en denkt "Daar ben ik het geschikte baasje voor". Of misschien dat er mensen zijn die zich melden en een plekje in hun huis en hart hebben om een van de twee opvang te bieden?

Zowel Quira als Tango zijn getest op middenlandse zeeziektes en zijn gezond. Ze zijn geneutraliseerd en sociaal naar mens en dier. Ze wachten op die ene kans op het echte leven, een eigen thuis en een liefdevol gezin.

Opvang gezin worden, hoe werkt dat? Lees het HIER.

Ben je helemaal enthousiast geworden over Quira en of Tango en zou je haar of zijn baasje willen worden? Vul dan HIER het aanvraag formulier in (dit is geheel vrijblijvend).