nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Als eerste willen wij jullie heel hartelijk bedanken voor de goede begeleiding voor en tijdens de hele adoptieprocedure en tot en met de aankomst en overdracht van Emma.
Wat een geweldig team zijn jullie! 
Dat ging wel even anders dan wat wij bij onze vorige hond uit Spanje hebben ondervonden.

Emma was wel wat angstig in de auto, vooral de straatverlichting, dat vond ze maar niks.
Eenmaal thuis na wat gegeten te hebben dook zij direct in haar mand en heeft heerlijk geslapen. Ik ben op de bank gaan slapen omdat ik haar niet de eerste nacht beneden alleen wilde laten, af en toe kwam ze even bij mij snuffelen en kijken of ik nog wel was. Tegen de ochtend was zij bij mij op de bank gekropen. Gisteravond hebben we haar met haar mand mee naar boven genomen en heeft zij de hele nacht naast bed de hele nacht doorgeslapen.

Na twee dagen gedraagt Emma zich alsof ze nooit ergens anders geweest is, ligt nu af en toe heerlijk op haar eigen deken op de bank tussen ons in, want ze had al snel door dat ze dan heerlijk geknuffeld en geaaid wordt.

Ze heeft gisteravond gelukkig ontlasting gehad, dat was voor mij toch enig zorgpuntje.
Vandaag zijn we een uur door het bos wezen wandelen ( wij wonen aan een bosrand) en ze vond het heerlijk al die nieuwe en spannende geurtjes.
Ik denk dat zoals bij de informatie stond, dat zij geen goede jachthond is, er lopen hier in het bos herten konijnen, vosjes en muizen, maar zij voelt absoluut niet de behoefte om daar achteraan te gaan of te onderzoeken. Zij blijft netjes aan de lijn dicht bij ons lopen en zodra de lijn langer wordt komt zij terug, ze blijft alert of wij er nog wel zijn. Ze heeft dus ( nog) niet de neiging om te vluchten of ver bij ons uit de buurt komen.We zijn wel heel blij met het ontsnappingstuigje dat wij bij haar gekregen hebben, ook hebben wij de gps. Tracking aangeschaft voor extra zekerheid.

 emmacoll

Dus je ziet, Emma doet het goed bij ons, zij is een hondje dat ook snel tevreden is.
We houden jullie op de hoogte hoe het verder met Emma gaat.
Nogmaals heel veel dank van ons beiden ! ! !

 

Met vriendelijke groet,
Bertus, Ria & Emma