nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Eerder deze week arriveerde de gedoneerde goederen op Tenerife. Daarbij zat ook een, door ons gedoneerde, medische monitor die bij het uitvoeren van opraties van groot belang is. De dierenarts van asiel Tierra Blanca was blij verrast en schreef ons onderstaande email:

 

"Goedemorgen vrienden,

Opnieuw wil ik jullie bedanken voor jullie enorme inzet voor Tierra Blanca. Gisteren hebben we de Braun multi-parameter monitor ontvangen, een enorme donatie, heel erg bedankt hiervoor.

Het moderniseren van de apparatuur in onze kliniek is van levensbelang om onze honden te ondersteunen met kwaliteit gezondheidszorg. Zij zullen direkt baat hebben bij dit enorme cadeau.

De monitorisatie van de vitale functies is van levensbelang bij vele aandoeningen,  zoals de ziektes die epilepsie veroorzaken, of simpelweg de controle tijdens operaties, vooral bij hondjes met risico zoals zieke of oudere honden, of operaties die langere tijd nodig hebben.

Heel erg bedankt voor jullie steun waardoor we beter voor onze hondjes kunnen zorgen. We blijven elke dag hard werken met vastberadenheid en doorzettingsvermogen om de hondjes op een dag topkwaliteit te kunnen bieden. Ze verdienen niet minder dan dit. Bedankt dat jullie samen met ons in dezelfde richting roeien".

Een grote knuffel,

Damian Saenz Montesdeoca

monitor