nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Luna is 2 jaar en verblijft al 1 jaar in het asiel. In die tijd heeft er nog nooit iemand naar haar omgekeken of interesse getoond, vandaar dat we haar in de schijnwerpers willen zetten want in het asiel is het momenteel niet makkelijk. Het asiel is over vol en daardoor ontstaat er onderling vaker spanning. Door de stress wordt er geïrriteerd gereageerd en daardoor zijn er steeds vaker ruzies, waar Luna nu een van de slachtoffers is geworden.

 

 

 

Een korte tijd geleden is ze voor de tweede keer gebeten door een kennel genootje, welke normaal helemaal geen agressieve hond is. De gevolgen voor Luna zijn wonden in haar nek, rug en bij haar poot.

Lunawond18

Voor deze verwondingen is ze natuurlijk naar de dierenarts gebracht en daar werden de wonden verzorgd en gehecht. Hierdoor was het beter voor Luna om in een pleeggezin opgenomen te worden in verband met rust en de hygiëne. Tijdens het verblijf in het opvang gezin werd duidelijk dat Luna zich heel goed gedraagt  in de huiselijke sfeer en hoe enorm ze daar van geniet. Helaas voor Luna, haar wonden zijn aan het genezen en dus is ze sinds gisteren weer terug naar het asiel.
Luna is lieve en aanhankelijke hond die zich in huis heel goed gedraagt. Ze is intelligent en kent al een paar commando's, zoals even netjes gaan zitten voordat ze haar eten krijgt. Ze kan prima met katten is tijdens haar opvang gebleken en ook met andere honden heeft ze geen enkel probleem.

luna184

Het kan zijn dat mensen haar niet opgemerkt hebben in het asiel omdat ze 22 kilo weegt, terwijl ze eigenlijk onder de 20 kg zou mogen wegen. Dat heeft natuurlijk alles te maken met de minimale beweging die ze in het asiel krijgt. In het gezin was ze een rustige hond en ze loopt prima mee aan de lijn tijdens een wandeling waar ze enorm van geniet. Tijdens het uitlaten vindt ze het heerlijk om met een bal te spelen maar neemt ook de tijd om haar behoeftes te doen, waarna ze graag weer verder speelt met de bal.

luna188

luna1810

Wie heeft er een huisje waar Luna welkom is, waar ze niet meer wordt aangevallen door de hoog oplopende spanningen in het asiel, waar ze gewoon mag zijn en kan genieten. Bent u dat? Dan kunt u geheel vrijblijvend een aanvraag formulier invullen.