nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dat is een vraag die de ongelooflijk lieve Jaky, Parrot, Macareno en Sam zichzelf stellen. Ze zijn lief, ze zijn vrolijk, ze zijn dankbaar en ze zijn heel erg hard op zoek naar een huisje! En een Valentijn natuurlijk. Ze hebben dus hun beste pootje voor gezet om zichzelf te introduceren en hopen hun match te vinden. De match die ze een heerlijke warme mand kan aanbieden, een liefdevol huisje en op zijn tijd een lekker hapje.

Laten we eens kennis maken met Jaky.

Jakyn1.jpg

Dit is Jaky! Met een nieuwsgierige twinkel in zijn oogjes stapt hij door de kennel en kan hij heerlijk spelen met zijn broertjes en andere kennelgenootjes. Jaky is namelijk samen met zijn broertjes gered toen hij nog maar een hele kleine Jaky was. Hij vindt het fijn om lekker aangehaald te worden en blijft lekker aanhankelijk. Een kat uit de boom kijker, maar zo bij zoveel muurbloempjes een grote bron van liefde zodra hij zijn hartje voor u open stelt! Heeft u een lekker plekje voor Jaky? Hij is klaar voor de reis en wil niets liever dan zijn leventje aan uw zijde doorbrengen.

Meer informatie over lieve Jaky vindt u hier: https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/2167-jaky

En daar is Parrot!

Parrotn.jpg

Ook de lieve Parrot zoekt een heerlijk gouden mandje! Al is hij niet zoveel eisend, een stoffen mandje is ook prima! Vindt hij ook lekkerder liggen heeft hij ons toevertrouwd. Parrot is een prachtig middelmaatje die ondanks zijn jonge leeftijd al laat zien dat hij opmerkelijk veel oppakt en heel erg leergierig is. Het is een rustige knuffelkont die weet wanneer het tijd is om lekker te spelen en ook weet wanneer het tijd is om lekker te tukken. Parrot is een schat die ook al heel goed aan de riem heeft leren lopen.

Kijk nu toch eens hoe prachtig hij is!

Parrot1n.jpg

Bekijk ook zijn filmpje is op zijn eigen pagina. We weten zeker dat u snel voor deze jongeman zult vallen!

Meer informatie over Parrot vindt u hier: https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/2443-parrot

Wie danst de dans met Macareno (rechts)?

Macareno (rechts) en Samin1.jpg

Hij zit hier samen met zijn huidige danspartner, maar de schoonheid aan de rechterzijde op deze foto is niemand minder dan Macareno. En nu zijn lieve maatje Sami (links) recent geadopteerd is heeft hij natuurlijk een nieuw maatje nodig. Dat maatje bent u natuurlijk! Macareno wist dat al, hij is hier enkel op de foto gegaan om u daar ook van te overtuigen. Macereno is een prachtige, rustige en lieve jongeman. Een schat die hard opzoek is naar een vast plekje waar hij zijn kleine hartje kan opstellen en alle liefde en dankbaarheid eruit kan laten stromen. Gewoon lekker warm, bij u in de buurt! Een maatje voor het leven, dat is wat Macareno absoluut voor u zal zijn wanneer hij de kans krijgt!

Wilt u meer informatie over Macareno kijk dan snel op zijn eigen pagina! Die vindt u hier:
https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/2406-macareno

Sam de man zoekt een date!

Samn1.jpg

Daar is hij dan, Sam de man! Sam is een geweldige hond voor jong en oud. De gangmaker in de kennel die dol is op een spelletje spelen met zijn maatjes maar zich ook prima alleen kan vermaken. Bal in zijn bekkie en lekker rondrennen. Neerploffen in het zonnetje en es rustig aan op datzelfde balletje gaan kauwen. Sam weet wel hoe hij zich moet vermaken. Sam is een volgzame hond die graag kusjes mag geven en het heerlijk vindt om geknuffeld te worden. Hij lijkt zich lekker te ontspannen van lieve woordjes en kan op die manier ook zichtbaar genieten!

Hij is bijzonder evenwichtig en heeft de capaciteit om aan iedere situatie te wennen. Wij en hij zijn dan ook niet veeleisend als het op een heerlijk eigen plekje voor Sam aankomt. Sam wil vooral samen zijn, een lekker mandje hebben en het vertrouwen ontwikkelen dat hij niet verlaten wordt. Kunt u dit aan Sam geven? Hij geeft er zoveel liefde voor terug!

Meer weten over Sam? Hij heeft een eigen pagina waar hij tevens de hoofdrol speelt in een eigen film! U vindt hem hier:
https://www.podencoworld.nl/adoptiehonden/honden/1-podencos/2440-sam