nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

VEHRA is opgericht door 2 dierenartsen ( Patty en Judith) welke zich al meer dan 10 jaar inzetten om vrijwillig asiel dieren in Spanje te castreren en steriliseren zodat ze geadopteerd kunnen worden. In de loop van die jaren is hun team van vrijwilligers uitgegroeid tot het bekende Scooby dream team van 12 personen waarbij ze in 7 dagen tijd ongeveer 250 tot 300 honden kunnen opereren. 

Tijd om een stapje erbij te zetten,  daarom is de stichting VEHRA opgericht. De bedoeling is, dat VEHRA teams van vrijwillige dierenartsen en assistentes uit gaat zenden naar asielen waar castratie en sterilisatie projecten nodig zijn. 

scoob4.jpg

Dus meer veterinaire hulp voor meerdere asielen!

Stichting VEHRA  staat voor Veterinarian Education Helping Rescued Animals. Ervaren dierenartsen en assistentes zullen dus gekoppeld worden aan minder ervaren mensen. Daarmee hopen we ook dat degenen die ervaring opdoen in de toekomst mee zullen gaan als ervaren krachten waardoor er nog meer dieren geholpen kunnen worden.

scoob2.jpg

Deze teams zullen volledig uitgerust worden met operatie materialen en narcose middelen zodat ze kwalitatief goed werk kunnen verrichten ( bijna geen complicaties, goede wondgenezing en technisch goed uitgevoerde operaties). 

Zoals iedere stichting kunnen wij al dit mooie werk niet doen zonder donaties. De materiaal en narcose kosten per hond voor een operatie zijn 20,- .

scoob1.jpg  

Vele Podenco's zijn afkomstig uit deze asielen in Spanje. Help jij ons mee om ze klaar te krijgen voor adoptie?

Ons eerst volgende project is de jaarlijkse Scooby week. Van 24 februari tot en met 4 maart gaan wij weer naar Scooby om daar iedere dag van 9h tot 22h te opereren. Je kunt ons daar dagelijks volgen via de updates en webcam op facebook  https://www.facebook.com/stichtingvehra/  en op Instagram  https://www.instagram.com/stichtingvehra/  

scoob5.jpgscoob6.jpg

Voor alle mogelijkheden van donaties kijk op onze website: www.vehra.org/doneren

Namens de honden alvast enorm bedankt!

scoob3.jpg