nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De lieve Pijama heeft helemaal genoeg van het leven in het asiel. Ze is heel erg hard op zoek naar een eigen baasje en een lekker warm plekje om te liggen! Een plekje waar ze kan genieten en waar ze lekker kan knuffelen. Natuurlijk zoekt ze ook een plekje om lekker naar buiten te gaan en de wereld om haar heen te verkennen.

Pijama heeft namelijk een grote voorliefde voor nieuwe geurtjes opsnuiven en is dan ook altijd te porren voor een lekkere wandeling met de vrijwilligers. Een goed omheinde tuin is wel een vereiste voor haar. Ze heeft namelijk ook al een aantal keer besloten om zichzelf even uit te laten terwijl ze in het asiel zit. Er zijn gelukkig geen ongelukken gebeurd en Pijama kwam elke keer netjes zelf terug, maar toch is dit iets om te voorkomen!

pij2.jpg

De laatste tijd gaat het wat minder goed met haar. De stress van het asiel begint haar teveel te worden en ze is plotseling erg ziek geworden. Gelukkig komt ze er met haar antibiotica kuurtje weer helemaal bovenop. Het geeft echter wel extra aan dat het voor Pijama echt tijd is om te vertrekken. Ze zit nu namelijk al twee jaar in de kennels waar ze niet uit kan ontspannen en iedere keer als er een vrijwilliger langskomt om te knuffelen smeekt ze op haar manier of ze niet mee mag naar huis.

pij3.jpg

Ze is heel rustig en aanhankelijk, super dankbaar en zo hard op zoek naar een nieuwe familie!

Heeft u een plekje in uw huis en hart voor Pijama? Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier  

pij.jpg