nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Dinda zit momenteel in de opvang in Nederland en daar doet ze het goed! Ze is zacht en voorzichtig naar mensen en na het bekende kat uit de boom kijken is ze heerlijk aanhankelijk geworden. Met andere honden gaat ze prima overweg en met haar hondenmaatje in het opvanggezin is het helemaal goed. Katten is ze nog niet mee in aanraking geweest, haar reactie daarop is dan ook onbekend.

dindan2.jpg

Dinda vindt het heerlijk om in haar veilig bench te slapen maar een mand kan ze zich ook heerlijk in oprollen. Verlatingsangst heeft ze nog niet vertoond en ze kan dan ook goed alleen thuis zijn. Wanneer ze echter mee mag dan is autorijden geen probleem voor deze stabiele dame. Ze gaat graag mee voor een ritje en is netje rustig in de auto. Spelen met haar hondenvriendje doet ze graag, balletjes en andere speeltjes laat ze over het algemeen met rust. Het is dan ook een goed idee als ze een plekje vindt met een andere hond in de buurt!

dindan1.jpg

Los lopen is nog niet aan de orde voor Dinda, ze heeft een jachtinstinct en zal dan gaan afdwalen. En zoals bij zoveel Podenco’s heeft ze dan een eigen willetje als het aankomt op terugkomen naar de baas!
Aan de lange lijn of op een omheind terrein kan ze zich echter prima vermaken. Lekker achter de insecten aanjagen, zoeken naar muisje en mollen en de geurtjes om haar heen opsnuiven. Thuis is ze graag actief, maar kan ook lekker rustig slapen.

dindan3.jpg

Een pracht van een meid met een hart van goud, opzoek naar iemand waar ze dat prachtige hart aan kan geven.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier