nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Macareno is het asiel terecht gekomen na een telefoontje van de politie. Ze hadden hem over straat zien struinen zonder baas of thuis. Gelukkig heeft hij geen ongelukken gehad en zit hij nu veilig. Veilig met zes ander hondjes in zijn kennel en hij kan met allemaal goed overweg. Natuurlijk heeft hij een favoriet, de kleine Sami, waarmee hij alles onderzoekt, ieder hoekje verkend en samen over de speelplaats heen vliegt alsof het niet groter is dan een zandbak.

macar1.jpg

Zoals bij bijna alle hondjes die van de straat komen moet Macareno even aan je wennen. Hij gaat er niet direct vanuit dat mensen lief zijn en kijkt dan ook vanaf een afstandje toe om de situatie in te schatten. Maar wanneer je tegen hem gaat praten en hem rustig benaderd overwint zijn nieuwsgierigheid al gauw de angst. Stapje voor stapje tot hij dicht naast je staat om die heerlijke aaitjes te incasseren. 

macar2.jpg

De vrijwilligers die hij inmiddels wat beter kent zoekt hij graag op voor een knuffel of een kriebel over zijn koppie. Een mooi hondje, een rustig hondje, op zijn tijd speels en na even wennen lekker aanhankelijk.
Opzoek naar een familie waar hij van kan houden en die van hem houdt, opzoek naar een huisje waar hij niet meer weg hoeft en waar hij zijn hartje kan geven.

macar3.jpg

Geeft u hem de kans op zichzelf te laten zien en bewijzen?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier