nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Chep is een heerlijke hond, een allemans vriend en een zachtaardige lieverd met een prima conditie! Hij zit momenteel in de opvang en is zichzelf bijzonder goed aan het bewijzen. Er werd namelijk gezegd dat hij bang zou zijn voor mannen en niet goed zindelijk was. Gelukkig blijkt maar weer dat in een stabiel huisje en met een ander honden vriendje alles op zijn pootjes terecht komt.

cheppp1.jpg

Chep vindt het namelijk heerlijk om een dutje te doen met zijn zachte kop op het been van zijn tijdelijke baasje en er is geen greintje angst naar mannen te bespeuren. Ook heeft hij netjes geleerd waar hij wel en geen plasje mag doen en het zindelijkheidsprobleem is de wereld uit!

cheppp2.jpg

Samen met de andere hond in de opvang, Jynx, is Chep the champion helemaal zichzelf aan het worden en aan het genieten van samen spelen en fijn en veilig wonen.

cheppp5.jpg

Met grote sprongen vliegt hij door de tuin en zo nu en dan mee hardlopen met baasje is helemaal het einde. Chep heeft ruimte nodig om lekker te kunnen springen en vliegen dus we zijn voor hem opzoek naar een huis met een tuin. Op een appartement zal Chep zich helaas niet snel gelukkig voelen. Ook is het goed wanneer zijn toekomstige baasjes lekker actief met hem willen zijn. Samen wandelen, hardlopen of met zijn alle een leuke training volgen is wat Chep nodig heeft.

cheppp3.jpg

Een tweede hond als speelmaatje zou dan natuurlijk de kers op de taart zijn! Want wat kan hij zich goed vermaken met Jynx! Zo goed dat we haast hopen op een plekje waar ze samen naartoe kunnen.

cheppp4.jpg

Met zijn zachtaardige ogen en prachtige bouw is Chep een hartendief. In ruil voor een warm en veilig plekje in een gezellig huisje zal hij zich helemaal geven. U in het hart sluiten en een kameraad voor het leven zijn! Geeft u Chep de kans?

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier