nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Facundo werd alleen lopend in de bergen gevonden. Geen grammetje vet, geen grammetje spier meer over en totaal uitgeput. Dusdanig dat hij de eerste weken in de kliniek van het asiel heeft doorgebracht. Hier krijg hij de tijd om een beetje aan te sterken en begon hij zich direct te gedragen als een wereld hond. Zo’n kliniek is natuurlijk helemaal niet leuk met vreemde geuren, angstige hondjes en kleine hokjes, maar Facundo gedroeg zich perfect! Zijn hokje bleef mooi schoon en hij liep rustig mee op zijn korte rondjes.

Facundo is een reu van 5 jaar oud en valt in de schofthoogte categorie 55cm of groter.

fac.jpg

Na het eerste aansterken mocht hij door naar de patio met de andere hondjes en ook hier ging het direct helemaal goed! Hij werd direct geaccepteerd en kan nu rustig onder zijn soortgenootjes bijkomen en verder aansterken. Hij geniet van de kleine beetjes aandacht, de koekjes en de heerlijke aaitjes. Hij blijft achter je aanstappen tot het wat te druk wordt met andere hondjes. Dan neemt hij wat afstand en wacht tot het weer wat rustiger is. Geduldig en kalm!

fac2.jpg

We verwachten dat Facundo wel iets actiever zal worden naarmate hij aansterkt. Gezien zijn conditie en zijn slecht ontwikkelde spieren lijkt het erop dat hij lange tijd geen beweging heeft gehad. Gelukkig is hij verder gezond en begint die spieropbouw nu rustig te komen!

fac3.jpg

Wat zal hij prachtig zijn met de juiste voeding, aandacht en een warme mand! Glanzend en indrukwekkend, dat is wat Facundo zeker weten wordt bij het juiste baasje!
Kunt u hem geven wat hij nodig heeft? Aandacht, liefde en een warme mand? Hij zal u zeker in zijn hartje sluiten en een bijzonder trouwe metgezel zijn!

fac4.jpg

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier