nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

08-01-2018

"Vandaag is het een jaar geleden dat mijn baasjes mij kwamen halen bij Klaske en Jan. Ik zat 8 maanden bij hen in de opvang hun hebben veel voor mij gedaan en mij dingen geleerd, waardoor ik klaar was om een eigen gouden mandje te hebben. Mijn nieuwe baasjes kwamen me halen ik vond het allemaal heel eng, maar iets in mij zei dat het goed was. Na samen een wandeling gemaakt te hebben, en de papieren allemaal geregeld kon ik aan mijn grote spannende reis beginnen helemaal van Friesland naar Valkenswaard.

Nu woon ik een jaartje hier en ik kan wel zeggen dat ik door het geduld van mijn baasjes ontzettend gegroeit ben. Ik durf voortaan te komen knuffelen naast hen te liggen op de bank. Ook hebben ze voor mij een zus, Noa, geadopteerd waar ik elke dag in het bos muizen mee ga vangen. En als het baasje het hok van de kippen en konijnen schoonmaakt helpen wij altijd mee want daar zijn de muizen te vinden.😁 Ik heb hier ook een grote kleine vriendin en haar vertrouwde ik al van het eerste begin ze is altijd heel lief voor mij geweest en trooste mij ook als ik bang was. Isa is haar naam een heel lief mensenkind, maar mijn grootste vriendin.

kayla4.jpg

 

Ik wil ook iedereen bedanken die er aan meegeholpen hebben dat ik weer vertrouwen kreeg in de mens. Vreemde mensen blijven eng, maar dat mag van mijn baasjes en dat is ook oke, zolang ik me thuis maar op mijn gemak voel. Heel veel knuffels en pootjes ik ben blij en trots op hetgeen ik heb bereikt, want ik heb veel angs moeten overwinnen😘😘

kayla1.jpg

kayla2.jpg

En natuurlijk zijn wij als baasjes ook trots op deze kanjer. Niemand had nog durven hopen dat ze ooit om een knuffel zou komen vragen of tegen je aan liggen om te slapen. Fijn dat ze het vertrouwen aan ons gegeven heeft, zodat we samen verder kunnen bouwen aan de weg waar de angst niet meer bestaat. En alle medewerkes van Podencoworld bedankt dat jullie het vertrouwen in ons hebben gehad, zodat wij dit ook hebben gekunt.

Groetjes Gerda en Johan Diels"

kayla3.jpg