nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Kleine Pitufo is nog jong en veerkrachtig, maar heeft niet bepaald een grote dosis geluk gehad in zijn korte leventje. Zijn moeder werd gevonden in een gat in de grond en ze is na de bevalling helaas snel overleden. Pitufo overleefde samen met één broertje, Pol, die al snel geadopteerd werd.


Na een kortstondige mislukte adoptie in Spanje snapte kleine Pitufo er helemaal niets meer van en hij werd al gauw ernstig ongelukkig in het asiel. De stress en zijn verdriet zorgde ervoor dat Pitufo ziek werd. Zo ziek dat hij naar een opvanggezin in Spanje is gegaan om aan te sterken. En daar doet hij het zo goed!! Hij speelt vrolijk met de 2 andere hondjes, hij geniet van knuffels en aandacht van zijn tijdelijke baasjes en geeft bergen met liefde terug.

pit5.jpgpit6.jpg

Hij is evenwichtig en kalm en gaat heel goed met kinderen samen. Pitufo is perfect voor ieder gezin en voor iedereen! Ook de mensen die nog geen ervaring hebben met honden zullen in Pitufo een echte vriend vinden en een metgezel voor het leven!

pit2.jpgpit4.jpg

De tijd begint echter te dringen voor Pitufo, hij moet eind december weer terug naar het asiel en dat zal hem zeker geen goed doen. Ook is hij positief getest op Leishmania. En hoewel dit echt volledig onder controle is, willen we er alles aan doen om te voorkomen dat hij weer ziek wordt van de stress in het asiel!

pit1.jpgpit3.jpg

Heeft u een plekje in uw hart en huis voor deze schat van een hond? Laat het ons snel weten! En bezorg Pitufo de mooiste gift die hij voor kerst kan krijgen!

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier