nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Zoals in de media en op social media te zien is komt er steeds meer aandacht voor de “buitenlandse” hond in Nederland. Dit varieert van korte berichtjes over een honden tekort in de asielen hier en een overschot in bijvoorbeeld Spanje, tot uitgebreide stukken met vaak meer mening dan feit.

Nu wordt er vanuit EditieNL aandacht geschonken aan de buitenlandse hond en er wordt gevraagd naar inzending, dus een prachtige kans om de buitenlandse hond in een beter daglicht te zetten! EditieNL is naar specifieke gevallen op zoek, honden die lastiger waren toen ze aankwamen en die hier in Nederland, dankzij de gouden mand, een prachtige metgezel en beste vriend zijn geworden! 

Het lijkt ons natuurlijk hartstikke leuk als hier kanjers van Podencoworld bij zitten! Baasjes die samen met hun viervoetige trots willen laten zien dat de buitenlandse Podenco’s ongelooflijk leuke honden zijn. Baasjes die kunnen vertellen over de weg die ze samen hebben afgelegd om de hond van angstig of niet gewend aan een thuis om te draaien naar de geweldige vriend die ze voor geen goud zouden willen missen!

Past dit bij u? Mail dan naar:  of stuur EditieNL een PM op Facebook en wellicht kunt u daar uw verhaal vertellen en Nederland laten zien hoe geweldig de Podenco is!