nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

In de net geopende refugio van Julia is het flink aanpoten. Vooral voor Julia zelf die er bijna 24 uur per dag te vinden is. Zoals sommige wel zeggen “alle opstart is moeilijk”. De opstart voor Julia wordt nu echter wel heel erg lastig. Ze is namelijk lelijk te val geraakt en moet het de komende maanden stellen met een arm in het gips.

gips.jpg

U raadt het al, dat is bijzonder lastig de hokken schoonmaken, hondjes voeren, socialiseren, etc. Julia krijgt op zijn tijd hulp van een opstartende groep vrijwilligers, maar het meeste werk doet ze nog altijd zelf. Om die reden willen wij de hondjes die momenteel bij Julia verblijven graag extra onder uw aandacht brengen! Hoe sneller deze prachtige viervoeters een huisje vinden, hoe sneller Julie haar tijd kan nemen voor herstel.

refugio.jpg

Heeft u nog een plekje in uw hart en huis en bent u op zoek naar een wel heel bijzondere huisgenoot als de Podenco? Wij stellen u graag voor aan de prachtige hondjes van Refugio Julia!

Pepi, Altea en moeder Ghana

Ghana en pups.jpg

Pepi en Altea zijn samen met hun moeder Ghana gevonden in een dorpje langs de weg. Ze zijn door een mevrouw in het dorp gered. Ze liepen gevaar daar bij de weg en er waren buren die hen wilden vergiftigen. De pups zijn podenco mixen en hebben korte pootjes wat ze erg grappig maken. Ze zijn goed met andere honden en kunnen ook met katten. Ze lopen ook al mooi aan de riem.

Moeder Ghana was bang in het begin, maar dat gaat steeds beter. Ze heeft wat tijd nodig. Ghana gaat prima met andere honden. Ze is een schat en ze vindt het heerlijk om aangehaald worden.

Wie heeft een lekker warm mandje aan Ghana en haar schattige puppy’s?

pepi.jpg

Voor meer informatie over Pepi klik hier

altea.jpg

Voor meer informatie over Altea klik hier

ghana.jpg

Voor meer informatie over Ghana klik hier

Andrés

andres 06.JPG

Andrés is zwervend op straat gevonden. Hij is erg lief en luistert goed. Het is opvallend dat hij zo goed aan de lijn loopt. Zelfs zo makkelijk dat hij ook wel zonder riem naast je zou kunnen lopen. Andrés kan goed met andere honden en katten en kinderen zijn ook geen probleem voor hem. Wie heeft er een warme mand voor deze lieverd?

andres.jpg

Voor meer informatie over Andrés klik hier

Odisea

Odisea.jpg

Odisea heeft een lief karakter. Ze luistert erg goed en maakt geen speelgoed of dekentjes kapot. Ze kauwt het liefst een stokje die ze zelf uit de tuin haalt. Odisea is een beetje verlegen, maar ze komt je wel likjes brengen en aandacht vragen. Odisea was wel erg mager, je kon de heupen botjes zien en de ribben tellen, dus ze heeft wel erg honger geleden. Vandaar ook waarschijnlijk het enige minpuntje, het eten, ze kauwt de brokjes niet, ze slikt ze gewoon heel door. Odisea is nog zo jong. Welk lief baasje laat haar de mooie buitenwereld zien?

odisea1.jpg

Voor meer informatie over Odisea klik hier

Oswald, Naja, Chispa en Pirri

Oswald, Naja, Chispa en Pirri zijn mooie Podenco Andaluzjes. We hopen dat deze mooie pups niet in de handen van de jagers komen. De pups zijn nu zo’n 1½ maand oud en dus nog niet klaar om te mogen reizen. Half november hebben zij alle vaccinaties gehad en zijn ze oud genoeg om naar hun eigen warme mandje te mogen vliegen. Wat zou het mooi zijn als er tegen die tijd dat lekkere warme mandje voor hen allemaal klaar staat!

Oswald.jpg

Voor meer informatie over Oswald klik hier

naja.jpg

Voor meer informatie over Naja klik hier

chispa.jpg

Voor meer informatie over Chispa klik hier

Pirri.jpg

Voor meer informatie over Pirri klik hier