nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Donateurs, hartelijk dank voor jullie gulle donaties! Inmiddels hebben wij genoeg geld verzameld voor de operaties van Nela. Doneren is dan ook niet meer nodig. Bij meer updates wordt u uiteraard geïnformeerd via deze pagina onderaan bij de updates.

Huellas Gaditanas heeft hulp nodig om de kosten van de operaties van Podenco Maneto Nela te kunnen betalen. We werken al zes jaar samen met Huellas Gaditanas en men heeft ons in al die tijd nog nooit om hulp gevraagd, men probeert geld in te zamelen door artikelen te verkopen, maar dit zal niet genoeg zijn om de dierenartsrekeningen te kunnen betalen.

Een vrijwilliger heeft Nela, een podenco Maneto teefje, in verschrikkelijke staat gevonden. Ze is dun en heeft een fractuur aan de wervelkolom, aan haar been en aan haar kaak. Hiervoor zijn verschillende operaties noodzakelijk. De eerste operatie staat voor vrijdag gepland, men zal als eerste haar been opereren. De factuur van alleen deze operatie bedraagt al 406,86 euro. Nela is vol levenslust en heeft een heel lief karakter, ze is circa zeven jaar oud en slechts zeven kilo zwaar. Nela heeft een ongelofelijke wil om te overleven, wij zullen alles doen om haar die kans te geven. Ze is een onschuldig slachtoffer van de wreedheid van de Spaanse samenleving.

nela3.jpgnela2.jpgnela1.jpg

Lijst van donateurs:

Danswinkel Haarlem
B. Stoffer
C. Goosensen
ERN van Duijn
U. Kleinbongardt
N van den Heuvel en HM Heijdra
N Katz
Schoonheidsstudio
W. van der Hor CJ
ECS van t Hul
NM de Jong
P Lodder
ICM Westerveld CJ
MP van Weeren
A Knoppert
RGJ Klaverveld
AG Nanninga CJ
Anoniem
A Mastenbroek
S Lukassen-Mighorst
M J Brokaar
M.M. de Rijk EO
J.H.W. Kuenen
S. van Winsen
M Verhoye
KWA Soesbergen-van Elst
Familie van Robaeys
Tuur Neuts
SS van der Spek
JWJM Kroon-Pijpers
M van Leeuwen
DS te Boekhorst
F van Leeuwen
J.C. Sterks
L. Pletinckx

Totaal ontvangen: €1075,-

Video van hoe Nela werd gevonden:

https://youtu.be/NqRyXT8yIes

Video’s Nela in de opvang in Spanje: 

https://youtu.be/VhzlCuq4uMI     

https://youtu.be/rgAWD9aLU10

De eerste donaties zijn al binnen! Natuurlijk hebben we nog veel meer donaties nodig om Nela te kunnen voorzien van alle zorg. 

Update: De eerste rekening is inmiddels binnen. Aanstaande vrijdag zal ze geopereerd worden.

rekeningnela.jpg

Update: Vrijdag is Nela geopereerd aan haar dijbeen. Het was een ingewikkelde ingreep, omdat het bot was aangetast. Ze liep namelijk al een lange tijd met de breuk. Gelukkig is ze nu oke en kan ze tot rust komen bij haar gastgezin. Wanneer ze hersteld is zal ze geopereerd worden aan de andere fracturen. Hartelijk dank aan alle mensen die haar hebben geholpen tot dus ver! 

We hopen uiteraard dat er nog meer gedoneerd gaat worden, zodat de andere operaties ook betaald kunnen worden.

nelaimage2.jpg

Update: Ook namens Nela hartelijk dank voor uw bijdrage voor haar operatie(s). Ze verdient een goed thuis als ze eenmaal is hersteld. 

nelaimage1 2.jpg

Update: Donateurs, hartelijk dank voor jullie gulle donaties! Inmiddels hebben wij genoeg geld verzameld voor de operaties van Nela. Doneren is dan ook niet meer nodig. Bij meer updates wordt u uiteraard geïnformeerd via deze pagina onderaan bij de updates.