nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Lieve Mac zit al meer dan acht jaar in het asiel, wellicht wel het langst van alle honden die in Malaga verblijven. Hij heeft zijn hok al die jaren met zijn vriendinnetje Sabina gedeeld en is haar rots in de branding geweest. Sabina was angstig en lieve Mac heeft haar zelfvertrouwen gegeven en laten zien dat de wereld lang zo eng niet is. Hij heeft haar beschermd en ze zijn ongelooflijk dicht naar elkaar toe gegroeid. U merkt het al, we schrijven bij Sabina helaas in de verleden tijd. Ze is namelijk ernstig ziek geworden en het asiel heeft haar na jaren in de kennel moeten laten gaan.

mcn4.jpg
Mac en Sabina

Mac is daarmee plots zijn maatje kwijt en hij moet wennen aan de leegte en kou van eenzaamheid. Zijn missie, het beschermen en begeleiden van Sabine, kwam abrupt tot een eind en nu begint dit langzaam in te zinken bij Mac.

Mac, een prachtige en lieve hond die absoluut heel trouw is. Jaar na jaar in de kennel heeft hem de levenslust niet ontnomen en hij gaat er nog steeds voor. We zijn er echter niet zeker van hoe het verlies hem gaat beïnvloeden.

mcn1.jpg

Het is daarom bijzonder belangrijk dat Mac snel een eigen gouden mandje krijgt. Een plekje waar hij met liefde en warmte begroet wordt en niet langer wordt herinnerd aan zijn nu o zo lege hok. Hij heeft zich zo eervol opgesteld, zo ongelooflijk goed gedaan en zoveel gegeven om een ander een beter leven te geven.

mcn2.jpg

Kunt u hem een zeer wel verdiend pensioen bieden? Kunt u hem begeleiden in het verwerken van zijn verdriet? Laat het ons snel weten! Want Mac wacht met smart, in zijn hok waar opeens geen zon meer schijnt.

mcn3.jpg

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier