nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Vandaag vieren wij het 6 jarig bestaan van Podencoworld! 

Zes jaar geleden is Stichting Podencoworld officieel opgericht. Het was een bewuste keuze om dit op dierendag te doen. Welke dag is er mooier om te starten?! Podencoworld bestaat al langer, maar toen werkten Edwin en Evalien nog onder andere stichtingen. 

We hebben al vele Podenco's mogen redden en zonder de inzet van ons goede team zou dit nooit gelukt zijn. Initiatiefnemer en Oprichter Edwin en Medeoprichter en Voorzitter Evalien zijn trots: "Dat we met zijn tweeën begonnen zijn en dat dit uitgegroeid is met zo'n mooi team en een grote groep vrijwilligers om ons heen!"

Ook niet vergeten de asielen waarmee wij samenwerken, zij die elke dag klaar staan om de honden te redden en hun uiterste best doen om een goed plekje te vinden voor ze. Wij zijn natuurlijk ook dankbaar voor de donateurs die ons steunen. Mede dankzij hen kunnen we ook achter de schermen asielen en particulieren in nood steunen. Bijvoorbeeld voor de honden die ziek en/of (nog) niet in beeld zijn.

Wij willen dan ook alle vrijwilligers, donateurs, adoptanten en sympathisanten bedanken voor hun hulp en steun! Zonder jullie zou het niet mogelijk zijn om onze stichting succesvol te laten bestaan! 

pw6jaars.jpg