nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Stichting Propeludos benaderde ons voor hulp voor deze Podenco moeder met pups. De moeder werd verlaten door een jager en zocht haar toevlucht in een verlaten boerderij waar ze zich verborg van de jagers in de omgeving. Hier bracht ze ook haar pups ter wereld. Moeder met pups leefden in een open ruimte, er was niemand die voor hen zorgde, het was niet veilig, het terrein was ook niet omheind.

art1.jpg

Dankzij haar moederinstinct wist zij en haar pups te overleven. Anderhalve maand had zij inmiddels haar pups in leven weten te houden, moeder was ondertussen vrijwel uitgeput. Gelukkig was er hoop omdat Marisa van Propeludos een melding over hun situatie kreeg.  Zij heeft hen voedsel gegeven en hen voor onderzoek meegenomen naar de dierenarts. Inmiddels was de eigenaar van het erf ook op de hoogte van de aanwezigheid van de moeder met pups en die dreigde hen in de rivier te verdrinken. Omdat er nog steeds geen onderdak voor hen gevonden was, heeft Marisa besloten om hen in huis te nemen, ondanks dat zij te weinig tijd heeft om voldoende aandacht aan hen te besteden.

art5.jpg

art7.jpg

De pups waren super dun en zaten onder de vlooien. Ze zijn inmiddels ontwormd en eten nu beter. Gelukkig zijn ze nu allemaal veilig en worden ze behandeld door de dierenarts. Dankzij de goede zorgen van Marisa en Podenco moeder Greta hebben ze het overleefd.

art8.jpg

Als ze er klaar voor zijn, zullen we voor hen op zoek gaan naar een goed thuis. Binnenkort volgen meer foto’s van moeder en alle pups. Voor nu kunnen we alvast de volgende foto's met namen laten zien:

Lucky (reutje)

art11.jpg

Pelusa (teefje)

art10.jpg

Tessa (teefje)

art9.jpg

Blanky (teefje)

art3.jpg

Coco (reutje)

art2.jpg

Moeder Greta

art4.jpg