nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Wat een metamorfose heeft Gala ondergaan.
Bij een aanraking sprong ze voorheen hoog in de lucht en nu....... nu rolt ze zich extra om, om op haar buik gekriebeld te worden. Ondanks dat mensen geen rol in haar eerste levensjaren hebben gespeeld, hecht ze zich enorm aan haar (opvang)baasje.


Vreemde honden vond ze voorheen eng en dat uitte zich in angst-agressie. Zonder twijfel koos ze voor de aanval en sprong bovenop de andere hond om zichzelf te verdedigen. Nu geeft ze duidelijk haar grenzen aan zonder een andere hond aan te vallen. Met name bij grote (imponerende) honden laat ze haar onzekerheid op afstand zien. Heeft ze eenmaal vertrouwen gekregen in de andere hond dan gaat ze juist ieder conflict uit de weg.

 
Gala is een enorm zacht hondje, maar mensen kunnen zich vergissen, omdat ze zich in eerste instantie terughoudend kan opstellen. Als je eenmaal haar vertrouwen weet te winnen dan laat ze haar kwetsbare binnenkant zien. Dan zie je niet alleen haar grappige, nieuwsgierige kant, maar dan zie je hoe aanhankelijk en oh zo lief is. Niet alleen voor ons, maar ook voor de andere honden in de roedel.

Onlangs hebben we voor een paar dagen een loge gehad. Gala was de 1e uit de roedel die deze hond op haar gemak stelde door met haar te spelen.

Toen Gala in de opvang kwam, was ze erg onrustig, maar inmiddels is het een zeer relaxte, rustige hond. Ze blaft weinig. Ze is zeer intelligent en wil haar baasje graag plezieren. Gala loopt los op veilige plekken en houdt de roedel en ons altijd in de gaten.

Gala is een prachthond die uiteindelijk, als zij de ruimte krijgt om zichzelf te zijn, ieders hart zal veroveren.