nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

De rustige lieverd Terry werd achter gelaten door zijn baasje onder het mom van “niet geschikt voor de jacht”. Een pijnlijke waarheid voor heel veel hondjes in Spanje, afgedankt omdat ze te weinig opleveren.

Dit wil natuurlijk niet zeggen dat het geen geweldige hondjes zijn! En helemaal in het geval van Terry kunnen wij wel spreken van één brok genegenheid en liefde. Het is een rustig mannetje die niets liever wil dan bewijzen hoeveel hij te geven heeft. Een slim heerschap die goed luistert en netjes naast je komt zitten als je hem roept.

ter1.jpg

Een hondje die goed gaat met de andere honden in het asiel, van dominant naar rustig en altijd wel een plekje weet te vinden.

Ondanks zijn jachtverleden is Terry een trauma vrij hondje en buiten een incidentele uitspatting van rond rennen en snuffelen echt heerlijk rustig en aanhankelijk.

ter3.jpg

Een perfect hondje voor iedere huis! Een hondje die heel graag wil en veel te geven heeft. Goed aan de riem loopt en vriendelijk is tegen iedereen.

ter2.jpg

Hij heeft maar één ding nodig, en dat is een kans! Die krijgt hij van u toch? 

ter4.jpg

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier