nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Stanley is als vriend voor het leven in huis genomen door een wat oudere man in Spanje. Al sinds hij een pupje was brachten de twee de dagen samen door en dat heeft natuurlijk een diepe indruk achtergelaten op de inmiddels negen jaar oude Stanley.

Zijn baasje moest verhuizen naar een verzorgingstehuis en deze prachtige middelmaat mocht tot zijn diepe spijt niet mee verhuizen. In tranen heeft zijn eigenaar afscheid genomen en de vrijwilligers met heel zijn hart gevraagd of ze een nieuw, goed en liefdevol huisje voor hem konden vinden.

stan1.jpg

Deze belofte is gemaakt en zo doende geven ook wij Stanley graag een plaatsje in de spotlight! Het is een geweldig hondje die absoluut even heeft moeten wennen aan het verblijf in het asiel. Het zijn ook opeens zoveel honden en zo weinig momenten van aandacht voor deze kanjer dat dat natuurlijk te verwachten was.

stan3.jpg

Toch heeft Stanley zijn lieve koppie omhoog gehouden en gaat het steeds beter tussen de hondjes. Het is echter wel nog steeds goed zichtbaar dat hij zijn eigen baasje gigantisch mist.

stan4.jpg

Hij mist de aandacht, de schoot om zijn hoofdje op te leggen en de kans om te laten zien hoeveel liefde hij te geven heeft.

Om die reden zijn ook wij hard op zoek naar een gouden mandje voor Stanley! Een plekje dat hij weer thuis kan gaan noemen, lekker mee mag wandelen en waar hij het tweede deel van zijn leven geheel mag wijden aan u!

stan2.jpg

Heeft u een plekje voor Stanley? Wij horen het heel graag! 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier