nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Giulio is een rustig mannetje van een bijna drie jaar oud. Dit arme kereltje ziet slecht en loopt daarom regelmatig tegen andere honden aan. Dit zorgt voor conflicten en Giulio werd dan ook regelmatig aangevallen in het asiel. We zoeken voor hem met spoed een baasje, zodat hij veilig is. Giulio is nu tijdelijk uit het asiel en zit in de opvang in Spanje, maar hij kan hier niet blijven.

Wat meer informatie over Giulio:

Hij werd achtergelaten bij de deur van het asiel en is sindsdien aan het snuffelen naar zijn eigen warme mand! Inderdaad, niet uitkijken naar zijn mand maar snuffelen naar zijn mand. Guilio is namelijk wat slechtziend. Niet volledig blind, maar met absoluut een minder zicht.

Giulio is een reutje van bijna 3 jaar oud en heeft een schofthoogte van 40-55 cm. 

Het is een vrolijk en lief hondje die het geweldig vindt om met je op stap te gaan. Hij loopt rustig met je mee en zal je bij iedere gelegenheid belonen met een berg lieve kusjes!

giun2.jpg

Er is Leishmania bij Guilio geconstateerd en hij wordt hier voor behandeld. Dit weerhoudt hem echter nergens van en beperkt hem al helemaal niet in het tentoonstellen van zijn fantastische karakter!

Hij is nu in een pleeggezin maar moet nog steeds dringend geadopteerd worden, de familie kan hem niet zo lang meer hebben. In het asiel heeft hij een moeilijk leven, we zijn bezorgd dat we hem een keer gewond, of zelfs erger, te vinden omdat een andere hond hem heeft aangevallen. 

giun3.jpg

Giulio zoekt veiligheid! Kunt u hem dat bieden en wilt u Giulio adopteren? Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier   

1826 dsc 0003 thb