nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Chicho is een leuke gezellige jongen die het leven bij de jager achter zich heeft gelaten. Deze knul verdient een frisse start! Hij houdt van knuffelen, spelen, rennen en is goed in de omgang met andere honden. Chicho zoekt de vrijwilligers vaak op voor een knuffel. Hij is graag bij de mensen. Dat was in het begin wel anders. Maar nu wil hij het liefst aangehaald worden! Chicho is een vrolijke en niet heel drukke jongen. Hij houdt er wel van om even lekker te rennen en te spelen, maar eenmaal zijn energie kwijt gaat hij lekker liggen in het zonnetje. Chicho is echt zo’n leuke hond!

Chicho is een reutje van 3 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm of groter.

image.png

Chicho liep al een tijdje rond het kasteel van Castalla. Hij was bang en heel mager. Een inwoonster van het dorp begon Chicho eten te geven op een vaste plek en voorzichtig won ze zijn vertrouwen. Uiteindelijk is het gelukt om hem te vangen.

chichsdn2.jpg

In het begin was Chicho bang en onzeker, maar al vrij snel had hij door dat hij veilig was en kwam los. Nu is het een hele andere hond! Chicho zit lekker in zijn vel en is gek rennen en spelen.

chichnd1.jpg

Chicho is een leuke gezellige jongen! Hij is de vrolijke noot in het asiel! 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier