nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Een poosje geleden schreven we al over de "Special Case hondjes" Mark en Will. Zij worden speciale gevallen genoemd, omdat ze geen Podenco's zijn, maar we ze toch graag onder de aandacht willen brengen binnen onze stichting. Mark en Will zaten namelijk alles behalve op hun plek in het asiel. Klik hier om het vorige nieuwsbericht over Mark en Will te lezen.

MARK EN WILL 3N

Inmiddels zitten ze samen in de opvang bij een vrijwilliger van het asiel Tierra Blanca Tenerife. Er was geen tijd te verliezen, want zowel Mark als Will leken de hoop op te hebben gegeven in het asiel! Ze bleven maar in een hoekje zitten. De drukte, het geblaf en het feit dat ze de gevaren niet kunnen zien aankomen werd ze duidelijk te veel. 

WILL 2N

We weten zeker dat deze twee lieverds in een thuis hebben geleefd voordat ze gedumpt werden, want meteen vonden ze hun plek bij de opvang. Het was alsof ze "thuis" kwamen en ze bleven maar kwispelen en kusjes geven. 

WILL 3N

Heerlijk in de armen slapen, op de bank klimmen of in de zachte manden die voor ze klaar staan deden ze meteen alsof ze nooit anders hadden gedaan. Ook de voer en waterbakjes werden meteen gevonden en ze wisten ook maar al te goed wat er met de kluifjes gedaan moest worden. Ze wisten ook direct waar de keuken is en wat deze inhoudt. Het zijn twee slimmerds en echte partners in crime wanneer het op eten aankomt!

WILL 4N

Mark en Will zijn twee enorme schatten die om heel weinig vragen en heel veel te bieden hebben, ondanks het feit dat ze niet kunnen zien. Het is dat we na verder onderzoek zeker weten dat ze niks kunnen (of ooit zullen) zien, maar anders zou je dit echt niet geloven. Ze lijden een compleet normaal leven, ze raken de weg niet kwijt en zijn zeker van zichzelf ook al lopen ze op nieuwe plekken nog wel eens tegen een muurtje aan. Zelfs dan schrikken ze niet, draaien ze zich om en ze botsen nooit een tweede keer tegen hetzelfde muurtje op!

WILL 5N

Ook al zijn ze nu veilig in de opvang blijven we natuurlijk hopen op een definitief thuis voor deze lieverds, want dat verdienen ze zeker!