nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Iedere zondag zetten wij een geadopteerde Podenco in het zonnetje! Deze rubriek noemen wij “foto van de week”. Zo kunnen de adoptanten laten zien wat voor prachtig leven deze bijzondere honden hebben gekregen in Nederland. Heeft u ook een Podenco via Podencoworld geadopteerd en vindt u het leuk om uw Podenco in het zonnetje zetten? Stuur dan een leuk verhaal en een mooie foto van uw Podenco naar: 

Deze week hebben wij een mooie foto mogen ontvangen van Klaske, die Amber, voorheen Vida, adopteerde. Zij schreef ons het volgende:

"Amber zat al 3 jaar in het asiel Tierra Blanca op Tenerife. Ze was de lieveling van het asiel maar niemand wou zo'n oude hond adopteren. Ze was inmiddels al bijna 13 jaar. Wij zagen haar op de website en vielen als een blok voor haar. Al zou ze hier nog een half jaar zijn, we wilden haar de aandacht en verzorging en die zachte mand voor haar oude botjes geven en vooral heel veel liefde! Mijn vriendin was op vakantie op Tenerife en is vluchtbegeleider voor Amber geweest. Mijn man en ik haalden haar samen op, wat zat ze snel in ons hart. Haar asielnaam was Vida, maar zo heette onze Weimaraner ook dus bedacht onze jongste zoon de naam Amber.

Ze is nu al bijna 15 jaar en wat geniet ze hier en wij verschrikkelijk veel van haar. Haar vacht glanst, ze heeft artrose, maar ze doet het nog zo goed. Wanneer ze iets nodig heeft dan laat ze het ons wel weten haha. Wanneer ze het koud heeft en haar pyjama aan wil of wanneer een hond op háár plek ligt of wanneer ze wil eten of wandelen.. Ach als je bijna 15 bent mag je wel wat privileges hebben toch?"

klaskenn1