nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Het gaat er hard aan toe in de wrede wereld. Dat sommige honden nog leven is zo nu en dan een wonder! Wanneer ze dan in de handen van welwillende vrijwilligers komen is dat een begin. Zodra deze vrijwilligers met de honden gaan werken en ze verzorgen is dat vooruitgang. En het moment dat ze dan geplaatst kunnen worden in een liefdevol gezin, dan is dat succes!

Voor de vier die nu gered zijn is echter nog net een beetje aandacht nodig om tot dat begeerde succes te komen. Ze hebben namelijk in de meest vreselijke omstandigheden geleefd en dat heeft zijn sporen achtergelaten. Dat neemt natuurlijk absoluut niet weg dat het hier over vier prachtige, onschuldige honden gaat die het zo verdienen hun laatste levensjaren in liefde en veiligheid door te brengen.

We stellen ze dan ook graag aan u voor!

Evelyn

Een  teefje van ongeveer 10 jaar oud. Ongelooflijk lief en vriendelijk naar iedereen die ze ontmoet.

evelyn

Evelyn heeft momenteel een tumor onder haar borst. Deze wordt natuurlijk gecontroleerd en er wordt met de dierenarts overlegd over verwijdering tijdens de sterilisatie.

Caeli

Caeli is waarschijnlijk de dochter van Evelyn. Ze zijn altijd samen en vinden het verschrikkelijk om van elkaar gescheiden te worden. Ze wordt op 7 jaar oud geschat en wij plaatsen haar het liefst met samen met Evelyn!

Caeli

Caeli is wat schuwer dan Evelyn. We hebben er echter het volste vertrouwen in dat dit met liefde en geduld helemaal goed komt!

Gladys

Vol van energie, altijd vrolijk en op altijd op onderzoek uit. Dat is Gladys! Gladys is ongeveer 7 jaar oud.

gladys

Enya

Enya, met haar prachtige witte vacht en vol van vertrouwen en liefde. Ze is alleen nog op zoek naar een goudenmand waar ze op haar elfde nog geluk kan vinden. Ze zal er ongetwijfeld heel veel dankbaar- en genegenheid voor teruggeven.

enya

Zoals we al schreven hebben deze honden onder zeer slechte omstandigheden moeten leven. Extreme vervuiling, geen ander drinkwater dan wat regenwater en een emmer waar ook dode muizen in lagen, weinig beschutting. Kortom, een regelrechte hel die ze nooit verdiend hebben. Ze hebben hun Rabies entingen inmiddels gehad en een volledig bloedonderzoek wordt uitgevoerd. Ook hebben twee van de vier beschadigingen aan het gebit. Hier wordt door de dierenarts naar gekeken en wij zullen de updates met u delen zodra ze binnenkomen! Geeft u ze de kans op een gelukkige oude dag? Voor meer informatie kunt u mailen naar:

Let op: hieronder volgen een aantal schokkende foto's.

leefomstandigheden

Onder deze verschrikkelijke leefomstandigheden hebben ze geleefd.

gebit

Het gebit van Gladys en Enya.

tumor evelyn

De tumor van Evelyn.

En een video van de reddingsactie.

Wilt u helpen, meer informatie of misschien wel adopteren? Mail dan naar: