nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Met enige regelmaat verzorgen wij transporten naar verschillende asielen in Spanje. Enerzijds natuurlijk om de benches weer in Spanje te krijgen waarmee de honden naar Nederland kunnen komen. Anderzijds om iets extra’s voor de hondjes te doen!

Ook deze keer kunnen we weer heel veel betekenen. Gisteren hebben vrijwilligers Gerda en André weer 7 pallets gereed gemaakt met hulpgoederen voor asielen in Spanje. Het is geweldig dat de asielen zo weer iets extra’s hebben om de hondjes mee te verwennen! Ook zitten er weer benches bij die terug gaan naar Spanje, zodat er weer geadopteerde hondjes naar Nederland kunnen vliegen.

Deze week vertrekt het transport naar Spanje, dus volgende week kunnen de hondjes gaan genieten van het speelgoed, de tennisballen, manden, dekens, het hondenvoer en de vele andere goederen!

Wij willen Brigitte en Veronique uit België hartelijk bedanken. Samen hebben zij het overgrote deel van de goederen op dit transport aan Podencoworld gedoneerd. Ook Anneke willen we graag bedanken. Zij was de schakel tussen België en Nederland. En natuurlijk willen wij dit dankwoord uitbreiden naar iedereen die heeft bijgedragen en dit mogelijk heeft gemaakt. Samen maken we op deze manier het verschil! 

 

dogstars