nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Prachtige Bullcan zal in Spanje waarschijnlijk nooit meer een thuis vinden. Daar houden ze niet van zwarte honden. En dat terwijl het zo’n lieve, trouwe en mooie hond is! Tegen alle verwachtingen in was Bullcan begin Maart geadopteerd maar helaas is hij weer teruggebracht naar het asiel. Dit had helemaal niets met Bullcan zelf te maken maar zijn nieuwe baasjes moesten onverwacht naar Londen verhuizen en blijkbaar was er geen mogelijkheid om hem mee te nemen. Deze verandering heeft Bullcan verward en in het asiel gaat het sinds terugkomst ook niet goed met hem.

In Nederland moet er toch wel iemand zijn die voor hem valt?

Bullcan is 4 jaar oud en heeft een schofthoogte van 55 cm of groter.

bull3

Bullcan werd naar het asiel gebracht door een familie die hem op de snelweg zag rennen en zag hoe hij geraakt werd door een auto. Hij was helemaal van slag en het kostte hem een paar dagen om te herstellen. Gelukkig heeft hij van de klap met de auto geen enkel letsel opgelopen en is hij met de schrik vrijgekomen.

bull1

 

Bullcan is nu minder verlegen en benadert langzaam aan mensen om een aai te vragen. Hij maakt met de dag grote vorderingen en wordt steeds zekerder met mensen.

bull5

Bullcan vindt het geweldig om in het speelveld te rennen met de andere honden. Hij houdt van het gezelschap van soortgenoten. Hij is erg nieuwsgierig en alles trekt zijn aandacht.

bull2

In zijn kooi is hij rustig en hij blaft alleen enthousiast wanneer de vrijwilligers komen om met hem te wandelen. Hij loopt ook keurig aan de lijn.

bull4

Bullcan is een jonge hond. Hij past perfect bij een familie die houdt van lange wandelingen in de natuur. Hij zal voor altijd een trouwe kameraad zijn, maar hij heeft wel een liefdevol thuis nodig om dat te kunnen zijn. In Spanje gaat dat niet lukken, want mensen houden niet van zwarte honden.

bull6

Dus, bent u op zoek naar een prachtige en loyale kameraad voor het leven, denk dan aan Bullcan.

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier