nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Iedere zondag zetten wij een geadopteerde Podenco in het zonnetje! Deze rubriek noemen wij “foto van de week”. Zo kunnen de adoptanten laten zien wat voor prachtig leven deze bijzondere honden hebben gekregen in Nederland. Heeft u ook een Podenco via Podencoworld geadopteerd en vindt u het leuk om uw Podenco in het zonnetje zetten? Stuur dan een leuk verhaal en een mooie foto van uw Podenco naar:

Deze week hebben wij een geweldige foto mogen ontvangen van Bianca en Egbert, die Finn, voorheen Javi, adopteerde. Zij schreven ons het volgende:

"Goedemiddag lieve mensen van Podencoworld, 

Wij hebben sinds 14 april Javi. Hij heet nu Finn! 

Tranen met tuiten op het vliegveld van Amsterdam! Finn werd namelijk persoonlijk gevlogen door zijn vorige eigenaar, Javier! Wat al heel bijzonder is, maar heel verdrietig voor Javier. Hij moest immers afscheid nemen van Finn. Eigenlijk wilde hij geen afstand doen van Finn, maar hij wilde het beste voor hem en dat is niet mogelijk in Spanje naar zijn mening. 
Finn is een hele lieve relaxte hond, wel heel eigenwijs maar daar hebben we wel al enige ervaring mee hihi. 

Hij heeft totaal geen angsten en naar mensen is hij op zijn hoede, wat ik wel heel prettig vind. Onze andere hond (Floyd) vindt iedereen leuk en lief. Finn heeft, uhm hoe zal ik het omschrijven, een free spirit. Hij is zoals ze hem omschrijven hier in de straat een grote vriendelijke reus!

Met vriendelijke groeten Bianca en Egbert"

finn1

Later kregen we ook nog de volgende foto (hier onder) opgestuurd van Finn en we konden echt niet kiezen welke foto leuker was van de twee!

finnnieews