nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Mijn naam is Naya en ik zit sinds begin van de zomer in het asiel van Malaga. Ik ben 3 jaar oud, heb een gemiddelde grootte en ben best mooi.. al zeg ik het zelf! Kijkt u maar eens naar mijn foto's.

Samen met mijn pups werd ik gevonden in de buurt van een rivier. De vrijwilligers hadden nogal wat moeite om mij te vangen, want ik moest niks van ze hebben! Ik vond ze hartstikke eng! Toch kregen ze mij en mijn pups te pakken en kwamen we in het asiel terecht. Mijn pups werden geadopteerd en ik bleef achter, nog steeds bang. Ik wilde absoluut niet in de buurt van mensen zijn en liep van ze weg! Aan de riem lopen was dus ook een no-go. Ik zat liever veilig in een hoekje van de kennel.

naya4n

Inmiddels ben ik niet meer zo bang voor de vrijwilligers in het asiel. Ik vind ze zelfs wel lief en durf ze nog wel eens te vertrouwen! Ze hebben heel veel geduld met me gehad, mij goed verzorgd en daar verdienen ze nu iets voor terug, namelijk mijn vertrouwen! Natuurlijk zou mijn vooruitgang in een huis veel sneller gaan, omdat ik dan nog meer aandacht krijg. :)

naya6n

Ik ben er nog niet helemaal hoor. Ik ken nog steeds mijn angsten, zoals harde geluiden of wanneer ze mij uit mijn vertrouwde omgeving halen. Maar goed, alles heeft zo zijn tijd nodig en die neem ik dan ook!

naya3n

Ik ben zeer aanhankelijk, maar niet speels. Met gekruiste pootjes lig ik vaak in de patio geduldig te wachten tot één van de vrijwilligers zo'n fijne aai over mijn bol geeft. Ja echt, dat vind ik niet eng meer! Ik loop inmiddels ook al veel beter mee aan de riem en heb geen problemen met andere honden.

naya2n

Veel liefde en de warmte van een thuis, dat is waar ik naar verlang! Pas dan kan ik echt gaan genieten van het leven! Ik hoop dan eindelijk het verleden te kunnen vergeten en over al mijn angsten heen te komen. Nu nog een baasje vinden die me dat kan bieden! 

naya8n

Wie geeft me de liefde die ik al zo lang mis, maar waar ik nu helemaal voor open sta? 

Voor meer informatie en/of vragen kunt u geheel vrijblijvend het aanvraagformulier invullen. Deze kunt u hier vinden: http://www.podencoworld.nl/adopties/aanvraagformulier