nl en es
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Arconatura (Jaén) is in 2001 ontstaan om honden te redden. In het begin had men geen asiel, dus werkte men met opvanggezinnen. De honden verbleven daar totdat ze werden geadopteerd. Na een tijdje werden er teveel honden gered en had men niet genoeg opvanggezinnen, dus gaf een vriend van een paar leden van Arconatura, een stuk land. Er waren daar drie oude kennels, die gebruikten ze en later hebben ze stukje bij beetje meer kennels gebouwd, ook was er meer land nodig want steeds meer honden werden binnengebracht en men had niet genoeg ruimte. 

arconatura3.png

Tegenwoordig heeft men een eigen onderkomen, 4 jaar geleden heeft Arconatura een stuk grond gekocht en men is gaan bouwen, maar ze hebben geen geld en de constructie is gestopt.  Ze hebben maar 6 kennels en ze hebben er minimaal 25 of meer nodig, misschien 30 kennels om al hun honden te herbergen.

arconatura.jpg

Arconatura heeft nu twee shelters, een oud asiel en een nieuw asiel, er zijn honden ondergebracht in allebei de shelters. Er verblijven 80 honden in het oude asiel, 58 in het nieuwe asiel en 39 in opvanggezinnen. Men heeft geld nodig om de constructie af te maken en alle honden in het nieuwe asiel onder te brengen. Arconatura zorgt 365 dagen per jaar voor de honden en alles wordt gedaan door vrijwilligers. 

arcontaur5.jpg

In het asiel van Arconatura verblijven veel Podenco’s die weinig of geen kans hebben op een adoptie. Om deze Podenco’s een kans te geven op een liefdevol thuis, gaan Arconatura en Stichting Podencoworld samenwerken.

Website Arconatura: http://arconaturalinares.wixsite.com/protectora

arconatura2.jpg