nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Michelle vertelt:

We zijn inmiddels 4 weken verder en echt heel erg blij met hem. Het is een rustige, gezellige en grappige hond die zich snel heeft aangepast aan zijn nieuwe situatie. Voor Podenco-begrippen ook nog eens heel gehoorzaam:-). Hij heeft dikke vriendschap gesloten met ons en met Guapa (onze andere Podenco) en autorijden gaat inmiddels super. Hij springt keurig op commando in en uit de auto. Geen probleem meer. Wandelen gaat ook helemaal goed. Hij is alert op zijn omgeving maar trekt niet. Hij is erg fit en atletisch; het is hem zelfs gelukt om aan de lange lijn een vogeltje te vangen (helaas voor het vogeltje). We houden hem voorlopig ook in de tuin en op het erf aan de lange lijn want vanwege zijn toch wel aanwezige jachtinstinct, ben ik er niet helemaal gerust op dat hij niet over het hek klimt.

De kat blijft hij een beetje spannend vinden. Hij weet inmiddels dat hij er niet aan mag komen en houdt zelf gepaste afstand maar als de kat dat niet doet en hem opzoekt, dan gromt en snapt hij van zich af. Hier werken we dus rustig aan verder. 

Hoewel hij iets is afgevallen heeft hij een goede eetlust en oogt glanzend gezond, fit en vrolijk. We voeren de hoeveelheid eten nog een keer een beetje op om te kijken hoe dat uitpakt. 

Kortom: we zijn super blij met deze heerlijke kanjer en volgens mij voelt Nero zich thuis bij ons.