nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Suzanne vertelt:

Op 16 januari vloog Nati vanuit Tenerife naar Eindhoven. Nati kwam bij ons in de opvang met optie tot adoptie. We waren op zoek naar een levendige Podenco die weer wat leven in de brouwerij zou brengen. Thuis hebben we nog 3 podenco’s. Hele lieve jongens, maar zij zijn alle 3 vrij rustig. Onze kleinste knettergekke Podenco Dingo is helaas overleden dus we miste wel wat levendigheid in huis. 

Nati kwam goed uit de bench op het vliegveld, het eerste wat ons opviel was dat ze zo klein is! Wij hadden haar een maatje groter verwacht maar dit is een klein uitvallen Podenco Canario. Ons maakt het allemaal niks uit, we zijn ook opvanggezin voor Podencoworld en hebben al allerlei soorten en maten zien passeren. Thuis mocht ze eerst kennis maken met haar broers en vervolgens ook nog met onze 2 katten. Alles ging heel erg soepel en ze reageerde overal heel goed op. De bank ontdekte ze ook al heel snel en dat ligt toch een stuk comfortabeler dan de asielvloer 😉. 

De naam Nati vonden we zelf niet mooi dus we hebben daar Rajah van gemaakt. Rajah is superslim en had al heel snel door dat, dat haar naam is. Plus voor een koekje doet ze extra haar best 😉 

Wij hebben beiden een uitlaatservice dus Rajah mag lekker met ons mee naar het werk. Ze mag lekker voor in de bus zitten en 2keer per dag met haar vriendjes en vriendinnetjes spelen en graven. Ze vindt het een groot feest om mee te mogen! In het weekend maken we lange wandelingen in het bos en ook dat vindt ze ontzettend leuk! Soms mag ze ook even lekker gek doen en dan graaft ze enorme kuilen op zoek naar muisjes.

Naast de uitlaatservice heeft Rajah nog een rol gekregen: namelijk die van mede opvoedster. Zoals gezegd vangen wij vaker honden op voor Podencoworld en daarin zijn onze eigen hondjes onmisbaar. De opvangers leren het snelste door het goede voorbeeld over te nemen en dus wordt er ook naar Rajah gekeken 😊 Al met al werden wij al gauw verliefd op dit kleine Podenco meisje en dus hebben we haar zelf geadopteerd! Dolblij met deze levendige en soms knettergekke Podenco! Bij deze willen we ook nogmaals Sabine bedanken, die Rajah en ons qua match goed ingeschat heeft en daardoor deze match mede mogelijk gemaakt heeft. Maar ook Evalien en Alie die de opvang met optie tot adoptie mogelijk maakten! 

Hopelijk volgen er na deze moeilijke periode, met het Coronavirus, weer meer mooie happy endings en mogen wij daar ook ons steentje aan bijdragen als opvanggezin!