nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Willemijn vertelt over hoe het nu met Lena gaat.

Op 30 augustus 2019 kwam Lena aan op Rotterdam Airport, samen met een ander hondje 'Jodie' (ben ook wel benieuwd hoe het daarmee gaat) in 1 bench.  Wat gaat de tijd snel, we hebben Lena nu alweer 5 maanden! Ze wordt in april 2 jaar.
Lena ondersteunde haar linker achterpoot niet helemaal omdat ze in Spanje was aangereden door een auto. De lieve mensen daar hebben de sterk vermagerde Lena weer helemaal opgelapt. Wat hebben zij daar goed werk verricht, want Lena is een ontzettend lieve hond.

Heel vriendelijk naar alle mensen toe, die ze tegenkomt en ze wil met iedereen knuffelen en spelen. Tegenover ons huis is een mooi natuurgebied waarin wij lange wandelingen maken. Daar is ook een losloop gebied, waar Lena heel erg van geniet, want wat kan ze rennen prachtig om te zien! Ze heeft gelukkig een niet zo ontwikkeld jachtinstinct. Ze heeft altijd haar tracker om zodat wij weten waar ze is, maar Lena is tot nu toe nooit ver weg gelukkig. Dat vele lopen heeft haar heupgewricht al aanzienlijk versterkt. Haar spieren zijn zichtbaar sterker geworden, waardoor zij haar linkerpootje steeds beter ondersteund.

Lena is al een keer mee geweest met de bus en de trein, dat vonden wij ook best spannend, maar het ging best goed, de trappen in het station waren geen probleem, alleen het instappen in bus en trein zijn nog best spannend voor haar. Ook in de stad loopt zij rustig mee en een restaurant is ook prima mits haar handdoek en een kluifje ook meegaan. Ze gaat wel voor comfort.

De kleinkinderen hebben hier in de kerstvakantie gelogeerd en dit leverde ook geen problemen op, ze zijn gek op haar. We moeten dit natuurlijk wel goed begeleiden want de jongste van de drie is nog maar 3 jaar. 
Kortom, het gaat heel goed met Lena en we kunnen ons een leven zonder haar haast niet meer voorstellen.

Wij horen ook graag hoe het met jullie geadopteerde hond gaat. Mail naar