nlenes
LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hallo beste mensen

Mijn naam is Amanda en ik mag van mijn baasje vertellen over mijn eerste jaar in Nederland. Mijn verhaal begint in Tenerife als ik gered word uit een huis waar ik ben achtergelaten. Gelukkig ben ik het vertrouwen in de mensen niet verloren. Ik heb ongeveer anderhalf jaar in het asiel op Tenerife gewoond tussen heel veel andere hondjes. Geregeld kwam hier een lieve vrouw af en toe  een hondje ophalen omdat er een huisje voor ze gevonden was.  Nou zal ik eens wat zeggen opeens op 4 september 2018 stond ze voor mijn kennel!!!!!

Samen gingen we naar het vliegveld waar een lief gezin ons stond op te wachten. Zij zouden mij meenemen naar het vliegtuig op weg naar Nederland. Geen idee had ik natuurlijk waar dat was. Het was allemaal wel wat spannend zo in de transportbox helemaal alleen in het vliegtuig, maar na ongeveer 4 uurtjes vliegen landen we op het vliegveld Eindhoven. Nadat alle bagage was uitgeladen mocht ik eruit. Het lieve gezin stond mij op te wachten om naar mijn nieuwe baasje te brengen. En opeens gingen we door een paar deuren en daar stonden weer mensen op me te wachten. 

Ik werd uit de kist gehaald en wist het meteen dit was mijn baasje. Ik heb haar maar meteen een lik door het gezicht gegeven. Ik kreeg daarna meteen lekkere kip gevoerd. Ik liep meteen stoer met haar mee. De auto in was effe eng, hallo ik kwam net uit een kist. Eenmaal onderweg toch maar in die auto ben ik gewoon in slaap gevallen. Opeens stopte de auto en ik was schijnbaar "thuis". 

Ik heb meteen dat hele huis maar geïnspecteerd. Er was zoveel om te zien! Er wonen kleine beestjes genaamd cavias, daar mag ik niet aan maar dat is niet erg ik had binnen 5 minuten al een hele berg knuffels gevonden. De eerste nacht was ik zo moe vond het helemaal niet erg in de bench, baasje lag op de bank voor als ik naar buiten moest. Wist zij veel ik kan super goed ophouden! Heb dan ook geen een plasje binnen gedaan goed van mij he! Ik heb geen problemen gehad met wennen heb meteen alles toegeëigend daar. Ik kreeg 2 x per dag een bak brokken helemaal voor mij alleen en omdat ik tussendoor nog honger had kreeg ik boterhammen als 3de maal. Nou die zijn zo lekker die eet ik nog😁.

Ik ging ook nog andere hondjes ontmoeten op mijn "opvangadresje" oftewel bij baasjes ouders. Want daar ga ik naar toe als baasje gaat werken want tja ze moet wel centjes verdienen voor mijn boterhammen he. Ik mag wel zeggen dat ik het getroffen heb hoor. In de zomer zoeken ze me maar buiten in de zon en in de winter binnen in mijn slaapzak. 

Als baasje smorgens opstaat blijf ik rustig nog een uurtje liggen hoor, hou niet zo van vroeg opstaan. En laten we eerlijk zijn dat bed is lekker warm he. Ben nogal een koukleum dus ik draag een pyama overdag en buiten een jas. Heerlijk warm, zonder ga ik echt niet naar buiten.

Nou mensen ik ben tevreden hier en ga nu weer even een dutje doen, best vermoeiend zo een verhaaltje schrijven maar moet zeggen heb dat nederlands maar gauw geleerd he😊

Groetjes Amanda