LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Kip is de naam (voorheen Linda) en ik woon alweer bijna een half jaar in Nederland. Tijd voor een kleine update!

Het gaat erg goed met mij. 

Aan m'n Nederlandse soortgenootjes heb ik erg moeten wennen en 9 van de 10 keer hebben ze een ontmoeting met mij moeten bekopen met een snauw en een grom. Maar ook dat gaat steeds beter. Kleine en rustige rassen vind ik zelfs leuk!

Inmiddels heb ik een basiscursus afgerond en ken ik de gebruikelijke commando's. Die ik uiteraard alleen maar uitvoer als ik daar ook echt zin in heb. Dat is toch echt de podenco in mij. Mits je me omkoopt met een enorm lekker snoepje, dan kan ik best met je onderhandelen. Doordat ik nu een soort van gehoorzaam ben, mag ik overal mee naar toe. Kayakken is favoriet en ik spring daarbij graag van de boot in het water. Wie zei dat podenco's niet van zwemmen hielden? 

Mijn lievelings activiteit is echter rollen door de meest ranzige bedoelingen. Zo vond ik laatst een dode bruinvis en heb ik een grote mensendrol ook al uitgeprobeerd. Dit tot ongenoegen van m'n baasjes. Tsja, smaken verschillen.

Lieve mensen van podencoworld: bedankt dat jullie me naar Nederland hebben gehaald. M'n baasjes en ik zijn jullie voor eeuwig dankbaar. 

kipcoll17

dogstars