LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hallo lieve mensen van Podencoworld,

Het is lang geleden dat ik wat van mij heb laten horen, dus daarom maar even dit berichtje van mij.

Ik heb het geweldig naar mijn zin in dit gezin die 2 voeters doen erg hun best om het mij en mijn broer naar de zin te maken. Af en toe als het mooi weer is gaan we gewoon even een halve dag naar het dierenpension om te spelen met andere hondjes gewoon zomaar, geweldig is dat. Ik heb al heeeeeeel veel vriendjes en vriendinnetjes hier in Almelo gemaakt maar dat komt omdat ik er zo knap en flodderig uitzie zegt mijn vrouwtje. Ik kan met mijn ogen de mensen laten doen wat ik wil. Ik kan heel zielig kijken en krijg op deze manier alles voor elkaar wat ik wil. Want wees nou eerlijk wie kan mijn koppie nou weerstaan.

FloorColl1

In de stad kom ik van alles tegen ook van die gekke hondjes zonder neus, nou en dat is toch raar voor mij. Ik kan het dan ook niet laten om naar die soortgenoten te blaffen, want ik vertel ze gewoon dat ik het zielig vind zo zonder neus. Ik ben nergens bang voor ook niet voor hele grote honden, want wie bij mij in de buurt komt die ik niet leuk vind bijt ik gewoon in de keel dan weten ze ook dat ik niet bang ben. Mijn 2 voeters staan soms versteld hoe brutaal ik kan zijn naar andere honden maar stiekem vinden  ze het wel leuk hoor.

Ik heb toch verteld dat er hier in huis ook nog andere hondjes wonen die miauwen? Nou daar zijn er helaas 2 van overleden. Niet dat ik het zelf erg vind, want van Geertje kreeg ik weleens een tik op mijn neus als ik hem wou vangen raar eigenlijk toch?

Oh ja ik heb een paar maandjes geleden mijn middenvoetsbeentje gebroken hoe dat is gebeurd is een raadsel maar op de foto was het duidelijk zichtbaar. Gelukkig hoefde er geen gips omheen en kreeg ik tabletjes voor de pijn. Nou ja pijn dat had ik niet echt, maar de worst waar het tabletje in gedaan werd was zo lekker dat ik het maar  gewoon lekker opat. ook al zat het tabletje niet in een stukje worst ik eet alles wat ik krijg ik vind alles lekker.

Ik heb ook nog een zwembadje achter het huis staan met allemaal speelgoed erin. Iedere dag komt er lekker schoon lauw water in, zodat ik altijd kan zwemmen als ik wil. Heerlijk is dat hoor. mijn broer durft niet te zwemmen, want hij is bang voor water. Af en toe breng ik hem wel een lekkere natte bal en daar loopt hij zelfs voor weg. Ik ga hem wel leren om plezier te maken in het water.

Ik heb ook foto’s van mezelf meegestuurd zodat jullie kunnen zien dat ik het hier erg naar mijn zin heb.

FloorColl2

Ik hoop dat bij jullie alles goed gaat en ook met het onderbrengen van mijn soortgenoten ik hoop dat ze allemaal een lief baasje vinden die voor ze gaat zorgen. Ik zal snel weer een keertje wat van me laten horen.

Vanuit Almelo stuur ik jullie een dikke lebber een pootje

Groetjes van mijn 2 voeters;

Floortje Pater.

dogstars