LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Vorige week ontvingen we onderstaand bericht van Michelle en Sander, de (sinds vorige week) adoptanten van Odin. 

"Ongetwijfeld zijn jullie erg benieuwd naar het nieuw gevonden geluk van de honden die dankzij jullie inspanningen een veilig mandje hebben gekregen! Daarom een kleine update over Odin (vanaf nu: Dalí), die sinds maandagnacht bij ons is.
 
Het restant van de maandagnacht heeft Dalí met Michelle in het huis van een goede vriendin geslapen. Dat was toevallig leeg en ter beschikking gesteld. Het bood ons de gelegenheid Dalí bij daglicht en op neutraal terrein in onze roedel te introduceren. 's Ochtends heeft Sander onze honden om de beurt meegenomen om daar in de achtertuin kennis te maken. Eerst Cash, onze podenco reu, daarna Vienna, de oudste Aussie teef, en tot slot haar jongere zusje London. Dat ging super. Dalí is open, ontwapenend, niet bang en reageert goed op de signalen die hem gegeven worden.
 
HVphotography-3267_small7.jpgHVphotography-3273_small3.jpg
 
Na de individuele introductie hebben we met de hele club een wandeling gemaakt op de oude vliegbasis hier: een mooi open terrein waar de Aussie meiden los kunnen en de beide podenco's aan de lange (longeer)lijn. Volop ruimte om te rennen en spelen dus en daar werd goed gebruik van gemaakt! Dalí speelt graag en heeft vooral in London direct een maatje gevonden. Eenmaal aan elkaar gewend zijn we via een tussenstop in onze tuin het huis ingegaan. Het voorwerk leek te lonen, want dat ging vlekkeloos! Normaal gesproken worden 'vreemde' honden hier niet geduld. Cash, Vienna en London geven heel goed hun grenzen aan, maar accepteren Dalí in hun midden. De roedel gromt nog wel wat af en toe, maar grenzen stellen hoort erbij. Dali heeft direct een eigen plek gekregen waar hij met rust gelaten moet worden. Daar staat inmiddels een warme mand met een lekker dekentje. Hij zoekt de plek dan ook graag op. Na een gewenningsperiode zullen we langzaamaan de dagelijkse gang van zaken op  gaan pakken. We zijn benieuwd hoe hij dat zal gaan doen!
 
HVphotography-3289_small9.jpgHVphotography-3285_small8.jpg
 
Dalí eet nu gretig, knuffelt en speelt graag, trekt zich enorm op aan de andere drie honden en is onvoorstelbaar dankbaar. Hij is nog behoorlijk mager, dus we zullen hem langzaamaan bij moeten laten komen. In het begin betekent dat 3 tot 4 maal daags kleine porties eten. Zijn ontlasting begint er gelukkig al wat beter eruit te zien. We maken elke dag een mooie wandeling ergens in de omgeving en dat vindt hij erg leuk en indrukwekkend. De nachten gaan ook erg goed: Dalí ligt heerlijk in zijn eigen mand te slapen en heeft nog geen 'ongelukjes' gehad. Tot nu toe heeft elke nacht nog één van ons bij hem (en Vienna en Cash) geslapen, voor de zekerheid.
 
HVphotography-3346_small5.jpgHVphotography-3301_small2.jpg
 
Enfin, we hebben dus een goede start gemaakt en zijn erg blij met hem! Stapsgewijs zullen we nu de switch naar de dagelijkse gang van zaken moeten maken. We houden jullie op de hoogte! Bedankt voor jullie inzet, in het bijzonder namens Dalí!
 
iPhone_011.jpg
 
Groeten,
Michelle en Sander"

dogstars