LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Hoi allen van Podencoworld!!

Op 24 februari kwam onze Kharis (spreek uit Kaaries) aan op Schiphol. Toen heette hij nog Seth. Wij waren meteen verkocht aan dit lieve manneke! Kharis heeft de eerste drie dagen bijna alleen maar geslapen hahaha! En eten, want dat kan meneer als de beste. Hij was meteen vanaf de eerste dag al zindelijk. Hij speelt echt heel lief met onze dalmatiër Raveleijn. Ze krijgen geen genoeg van elkaar. Hij ligt lekker bij ons op de bank en kan snurken als de beste!!

Kharis 1 mei 0272

Scooters en fietsers is hij nog steeds wat bang van, hij kruipt dan in elkaar. Heeft hij is Spanje misschien schoppen gehad vanaf een scooter of fietser? Het strand is echt geweldig voor hem, met kleine hondjes speelt hij dan heel fijn. We durven hem nog niet los te laten, dus hebben we een rollijn van 8 meter. Zijn chip hebben we geregistreerd op onze naam en hij heeft een grote penning met onze mobiele nummers.

Meneer heeft thuis een heuse harem. Onze andere 3 honden zijn teefjes. Hij slaapt boven op zolder bij mij en bij Raveleijn. Beide in een bench. Ze krijgen dan een pens staafje en een koekje en daarna vallen ze in slaap. Kharis is een langslaper haha! 11.00 `s morgens is geen uitzondering... hondje van het goede leven. Volgens de dierenarts moet hij wat afvallen.

Kharis 1 mei 0183

Wat ook heel lief is, is dat hij graag onze beide thuis heeft. Als een van ons weg is, piept hij een beetje en staat op de uitkijk!! Vorige week is hij bij mijn nicht in de trimsalon geweest en daar werd hij lekker gewassen en geplukt. Hij vond het allemaal héééérlijk!! We hebben een honden mandje voor aan de fiets gekocht en dat was ook een goede koop, hij kijkt lekker om zich heen. Wij hebben geen moment spijt gehad dat wij ons mannie bij ons welkom hebben geheten, we knuffelen hem de hele dag door. 

Nou, dat was het wel een beetje!

Poot van Kharis, en groetjes van ons,

Marion en Marjolein

dogstars