LOGIN
Login of maak een account aan
Avatar
Nog geen account?

Maak een gratis account aan.

Wachtwoord vergeten? - Gebruikersnaam vergeten?

Herinner mij

logo-anbi.jpg

Onlangs ontvingen wij dit leuke bericht van Podenco Floortje. Zij heeft het fantastisch naar haar zin bij haar baasjes en wil nooit meer weg! Wij geven haar groot gelijk! ;-) Leest u mee?
 
"Hallo lieve mensen aan de andere kant van de computer, Ik mocht nog even een paar foto's van mij opsturen naar jullie! Ook wil ik even vertellen dat ik het erg naar mijn zin heb hier.
 
floortjen3.jpg
 
Ik heb een grote broer Bruno, maar dat wisten jullie al. Ook wonen hier hele rare hondjes die blaffen niet, maar die miauwen en die blazen soms naar mij, maar waarom ze dat doen snap ik niet helemaal, want ik wil gewoon spelen. Af en toe krijg ik een koppie van een van die rare hondjes, vooral van Chloë. Dat is een gevlekt dik ding en we vinden elkaar erg leuk. Ook loopt hier een pik zwart miauwend diertje waar ik soms zomaar van schrik, want zo is ze er niet en dan ineens is ze er. En dan niet te vergeten Geertje!!! Nou dat is een brombeer zeg, die is niet zo lief, maar af en toe spelen we wel samen. Mijn baasjes zeggen dat ze gewoon oud is en dat ze met rust gelaten wil worden en dat doe ik dan ook maar.
 
floortjen2.jpg
 
floortjen1.jpg
 
Ook heb ik mijn eerste kerst gevierd en wat het was snap ik nog niet. Alleen weet ik dat ik de boom met lichtjes erin en de ballen erg mooi vond. En weet je wat ik ook mooi vond??? Dat witte spul wat zomaar uit de lucht valt. Het is wel een nadeel dat ik er nat van word, maar ik word lekker afgedroogd als ik weer naar binnen wil. Ook heb ik een lekkere warme jas voor als het buiten erg koud is. Jullie lezen wel dat ik het heel erg leuk vind hier en dat ik noooooiiiiiit weer terug ga naar waar ik vandaan kom.
 
floortjen5.jpg
Ik moest jullie de groetjes doen van mijn baasjes en natuurlijk een poot en een dikke lik van mij.
 
Groetjes Floortje Pater uit Almelo
 
PS. Ik hoorde dat we snel een weekendje naar Scheveningen gaan in een hotel. Geen idee wat dat is, maar mijn broer zegt dat het heel veel zand en water is met ontbijt op bed bij onze baasjes.Spannend allemaal he?
 
Tot de volgende keer, want ik ga nu nog gezellig in dat witte spul spelen met mijn baasjes tijdens onze avondwandeling."
 

dogstars